Гост в първия епизод на новия сезон е Йордан Иванов, Head of engineering в Pokerstars, с когото разговаряме за развитието в технологичната индустрия, професиите на бъдещето, какво трябва да направиш ако желаеш да се развиваш в сферата на ИТ, какви next-gen технологии и иновации се използват в компанията, както и за възможностите за кариерно развитие в Pokerstars.

И този сезон партньори на Hicast са продуктова iGaming компания PokerStars, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което  компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера.

Повече информация на https://bit.ly/3xHEXGI

Какво ново да очакваме през новия сезон?     

 -    Рубрика „Българските технологични новини“, в която ще ви представяме най-интересно от случващото се в българското      технологични общество.     

 -    Рубрика „Игрите с Хели и Тодор“, в която ще се впуснем още по-надълбоко в гейминг индустрията.      

-    Интервюта с вдъхновяващи личности от технологичния сектор в България.

 

Акцентите в броя:

- Учените вече могат да отглеждат дървeсина в лаборатория, без да режат нито едно дърво
- Китай търси начин да свали сателитите на мъск
- Летяща луксозна яхта може да каца на сушата
- Бъдещите Андроид телефони ще засичат кашлица
- Ракета Фалкън 9 изведе в космоса българска спътникова платформа!
- "Интуитив" инвестира 80 милиона лева в завод в Първомай

Може да откриете HiCast в:

Spotify

Apple Podcasts

Pocket Casts

Anchor

Castbox

Overcast

Тагове: