Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

LED стените на Samsung са съставени от решетка от отделни LED панели, които работят заедно, за да създадат един голям екран с висока разделителна способност. Тези стени имат различни приложения - от рекламата и брандирането на различни продукти и марки до разпространението на информация, забавление и др. Samsung е най-известният производител на LED екрани и разполага с богата гама от продукти, предназначени за различни настройки и цели. Samsung The Wall, All-in-One и серията IAC са новите предложения на компанията за стени, които, освен че могат да бъдат разположени навсякъде, предлагат изключително лесен и бърз монтаж.

 

Стена от цветове и емоции

 

Нека започнем с невероятния Samsung The Wall - както споменахме, става дума за модулна конструкция, така че може да се използва спрямо конкретните ви нужди, независимо дали искате да влезе в ролята на огромен екран за презентации, мащабен рекламен или информационен билборд. Модулната конструкция разкрива богати опции, които да отговорят на всяка нужда за конкретното място.

Размерите, които може да "конструирате", са без ограничение. Използваната в The Wall MicroLED технология е базирана на отделни микроскопични LED пиксели, като всеки пиксел излъчва собствена светлина, а това води до отличен контраст, дълбоко черно и живи цветове - нива, които не може да видите при конкуренцията. Използваните технологии тук са изключително иновативни и издигат картината на The Wall до нови висоти.

 

ВИЖ ОЩЕ: ЕДИН ДЕН В КОМПАНИЯТА НА SAMSUNG GALAXY WATCH6 CLASSIC

 

Технологията Black Seal, в съвкупност с изключително черната основа на панелите е виновникът за дълбочината на черния цвят, което води и до осигуряването на много висок контраст и безупречна детайлност на картината. За радващите окото и натурално изглеждащи цветове отговаря технологията Ultra Chroma, която използва по-тясна дължина на вълната на цветовете, пресъздавайки около два пъти по-чисти и точни цветове от тези, които може да видим при обикновените светодиоди. Не трябва да забравяме и фирмената Quantum HDR технология, като в The Wall се използват усъвършенствани такива за подобряване на картината - това са LED HDR, както и поддръжката на HDR10+. Съвсем очаквано и в духа на новото време в модела е широко застъпен и изкуственият интелект - това е квантовият процесор Flex, който осигурява плавна и реалистична картина дори в 8K резолюция.

The Wall е перфектно решение за всеки офис или заседателна зала, където важните срещи трябва да бъдат подплатени с богата визуална информация, която да стигне до всеки гост и служител. С негова помощ може да създадете свой собствен информационен център или пък просто да се радвате на огромна картина за забавление в домашна обстановка, особено ако разполагате с по-голям хол.

 

IAC – креативност без никакви лимити

 

LED серията IAC на Samsung e предназначенa за широк спектър от приложения, от реклама и разпространение на информация до забавление и комуникация. Тя използва LED технологията, за да произвежда ярки и живи визуализации, което я прави подходяща както за вътрешна, така и за външна среда. Едно от приложенията, които имат екраните на IAC, е за работната среда - в офиса, заведението, големите презентационни зали и др. Серията всъщност предоставя LED екрани от типа всичко в едно (All-in-ONE), като предлага изключително лесна и бърза инсталация посредством технологията Quick Build на Samsung. Отваряйки кашона или кашоните, в които са разположени модулите, ще ви отнеме не повече от два часа, за да инсталирате своя екран точно там, където ви е необходимо. Екранът включва вградена контролна кутия, което елиминира необходимостта от отделен процес на предварително конфигуриране. Всички необходими компоненти, като контролната кутия, стенните скоби, високоговорителите и декоративните рамки са включени в комплекта, което представлява едно желано и безпроблемно решение за офиса и не само. Имате нужда от голям екран за презентации - няма проблем, просто използвате модулите и конзолите в комплекта и го създавате точно пред вас, "по ваш образ и подобие".

Серията IAC предлага брилянтна картина с ярки цветове, намален шум с пълната гама от сиво и черно, която може да се очаква от LED технологията. Дисплеите поддържат HDR (High Dynamic Range), както и AI Picture технологията, която мигновено подобрява качеството на изображението, без да изисква специални метаданни. Високата пикова яркост от 1000 нита с контрастно съотношение 6000:1 прави дисплеите от серията подходящи за ползване в силно осветени зали. Употребата на Samsung LED екраните не се свежда само до офиса или конферентната зала, приложението им може да бъде толкова широко, че ще е необходимо отделно ревю само за това. Но все пак може да споменем, че модулният дизайн е изключително подходящ за ползване в хотели, ресторанти, бизнес центрове и др. По отношение на свързаността серията IAC предлага различни опции, включително HDMI 1.4 и USB 2.0. Екраните поддържат аудио изход чрез стерео мини жак или eARC, което ви дава свобода за свързване с различни аудио устройства. Относно контрола опциите тук също гарантират голяма свобода - екранът, който сте създали, може да се управлява отдалечено чрез стандартен сериен кабел RS232C или през мрежата чрез RJ45 входа. Разбира се, ако не ви се занимава с външни аудиосистеми или нямате необходимост от такива, може да ползвате и вградените високоговорители с изходна мощност 10 W.

Като цяло Indoor LED All-in-One IAC серията на Samsung предлага цялостно и лесно решение за широкомащабни LED екрани с лесна инсталация, впечатляващи визуални ефекти и набор от функции за подобряване на изживяването при гледане.

Като обобщение може да кажем - ако търсите безпрецедентно качество на образа плюс гъвкавост при монтажа благодарение на модулния дизайн, Samsung IAC е вашето решение. Ако пък ви трябва още по-голяма свобода относно монтажа, размерите, бързата инсталация и различните опции относно начините за ползване, то задължително обърнете внимание на Samsung The Wall - няма да останете разочаровани.

Снимки: Samsung