Устройството Button Stapler е предназначено за опростяване процедурата по пришиване на скъсаните копчета на дрехите. Според автора на проекта (отново корейски дизайнер), шиенето на копчета е доста сложно и изморително действие, което изисква щателна подготовка и опит в областта на шиенето!! Звучи меко казано преувеличено, но какво пък - не всеки обича да държи иглата в ръцете си.

Button Stapler е готов да ви избави от канските мъки относно зашиването на падналите копчета на ризата или панталона, като принципът му на действие е сравнително простичък. Въпреки това, устройството се справя изключително акуратно с тази задача, което ще бъде оценено от неопитните в шивашките манипулации хора, обикновено завършващи действието с убоден палец или зашито накриво копче.

За да започнете работа са необходими едва няколко стъпки - да поставите в устройството конец с подходящ цвят, да прикрепите джаджата към копчето и да регулирате необходимият размер, да натиснете големият бутон отгоре и да отрежете конеца накрая. Общо взето, Button Stapler е един уред, който едва ли би заменил традиционния метод - ако сте по-пъргав с иглата и конеца в ръка за това време вероятно бихте зашили поне 3 копчета. От друга страна, малкото устройство работи с две кръгли батерийки и е изключително компактно, така че спокойно би могло да се носи в джоба. Вероятно би било полезно да го имате, ако възнамерявате да останете дълго сред природата.