Серията сензорни LED монитори ACER T2 беше удостоена с наградата Red Dot, която в световен мащаб е един от най-престижните символи за върхови постижения в продуктовия дизайн. Наградата се връчва ежегодно на международен конкурс с жури от 37 експерти по дизайн в Германия. За първи път тази година към журито, което оценява 4662 претендента в 19 категории, се присъедини и гуруто в дизайна Jimmy Choo. Серията Acer T2 беше избрана в категория „Компютри и информационни технологии“.

С размери от 23 до 27 инча моделите от серията T2 имат сребърна асиметрична стойка, с която потребителите регулират ъгъла на наклон от 30 до 80 градуса за удобство при използване на сензорните функции, особено важно по време на продължителна употреба. 10-точковата мултисензорна технология допълнително повишава удобството при работа.

Черната, изключително тънка рамка обхваща от край до край стъклото и стига чак до основата, като това създава илюзията, че монитора се рее във въздуха. Докато новото поколение IPS/VA LED панели осигуряват широк зрителен ъгъл, което означава, че потребителите могат да гледат монитора от различни позиции и да виждат ясни изображения, детайлността и точността на цветовете позволяват по-добър резултат при работа в екип или при игри с приятели.

Full HD резолюцията е идеална кино картина за възпроизвеждане на най-новото съдържание: игри, мултимедия и приложения. Серията монитори T2 са оборудвани с DVI и HDMI портове за усъвършенствана дигитална връзка и позволяват гледането на HD и аудио качество. Портовете USB 3.0 осигуряват бърз трансфер на данни към и от външни устройства и можгат да се използват за зареждане на други устройства.

Тагове: