С наближаването на MWC 2014 (Mobile World Congress), който ще се проведе в Барселона от 24 до 27 февруари, слуховете около бъдещия флагман на Samsung ще стават ежедневие, така че свиквайте. Вчера видяхме едно ново изображение на така нареченото Unpacked 5 събитие на Samsung, което ще се случи в деня на старта на MWC 2014. Днес пък виждаме една потенциална скица на новия флагман на корейската компания, но докато не можем да бъдем сигурни дали тя истинска, все пак ще й обърнем малко внимание.

Най-интересното нещо, което тук може да бъде отбелязано е, че размерите на Galaxy S5 са увеличени спрямо S4 т.е. той е с 2,7 мм по-широк, 5.1 мм по-висок и 0.3мм по-дебел. Имайки предвид, че всяка година топ моделите на компанията са все по-тънки и леки, то може би S5 ще обърне тази тенденция.

Но ако оставим тази информация настрани, то трябва да споменем и че в Интернет се появи една снимка на опаковката на Galaxy S5 (непотвърдена разбира се), на която се виждат някои от характеристиките на новия флагман.

 

s

 

Сега става ясно, че Galaxy S5 наистина ще има 5,25‘‘-инчов QHD дисплей с 2K резолюция (2560х1440), 3GB RAM (подобно на Note 3), 3000mAh батерия и 20MP камера + 2MP предна. Е явно в Samsung доста са се постарали този път, защото, ако това е истина ще видим един истински звяр. Остана малко, затова ще бъдем нащрек за още информация по темата.

Тагове: