За първи път в България VIVACOM представя смартфоните на Lenovo. От следващата седмица в магазините на телекомуникационния оператор ще се предлагат трите дебютни за страната модели: Lenovo S860, Lenovo S850 и Lenovo A536. Всеки от тях се отличава с перфектен баланс между иновации и оптимална цена. И трите модела, които могат да бъдат намерени първо във VIVACOM, позволяват едновременното използване на две SIM карти. Така потребителите разделят и организират лесно повикванията си от личните и професионалните контакти.

Lenovo S860 се отличава с ултра дълъг живот на батерията, която е с капацитет цели 4000 mAh. Моделът е със стилен метален корпус и 5.3-инчов HD IPS дисплей, който улеснява отмятането на служебни задължения в движение. С неговия четириядрен 1.3 GHz процесор и с 2GB RAM памет едновременното изпълняване на множество задачи е изключително бързо и лесно. Телефонът е снабден с 8 МР камера, а операционната му система е Android OS 4.2 (Jelly Bean). Това е и моделът, който за първи път позволява да заредите с него друг телефон. За да го направите, просто свързвате двата апарата чрез USB порт.

Специално за суетните си клиенти, със слабост към модата, VIVACOM предлага смартфона Lenovo S850. С елегантен стъклен и изумително лек корпус телефонът пленява от пръв поглед. Устройството се откроява с 5.0“ HD дисплей и с две висококачествени камери – 5 МР предна и  13 МР задна, които го правят предпочитан от феновете на социалните медии. Снабден с 1GB оперативна памет и 16 GB флаш памет, смартфонът разполага с достатъчно пространство, за да пази вашите фото албуми. Процесорът на S850 е четириядрен и работи с честота 1.3 GHz, а операционната му система е Android 4.4 (KitKat).

Смартфонът Lenovo A536 е с 5.0” дисплей с висока разделителна способност, което го прави много удобен за преглеждане на видео съдържание и за бързо сърфиране в интернет. Устройството е снабдено с четириядрен 1.3 GHz процесор и работи с операционна система Android 4.4 (KitKat), което дава възможност за използване на голям брой и разнообразни мобилни приложения.

И трите модела Lenovo могат да бъдат закупени в магазините на VIVACOM с тарифен план Net&Call XXL, като Lenovo S860 е на цена от 9.90 лева на месец, а Lenovo S850  - 7.90 лева на месец.

Тагове: