На 14, 15 и 16 декември верига магазини Технополис, заедно с Апком, дистрибуторът на Apple за България, организират Apple Demo days. Пред Технополис the Mall и в Технополис Младост посетителите ще могат да разгледат отблизо уникалните продуктите на Apple. Ще бъде демонстриран iPad от най-новото поколение. Революционният iPad с Retina дисплей с 3,1 милиона пиксела е повече от онова, което окото може да види. Той притежава дисплей с най-високата резолюция до момента и е с два пъти по-голяма производителност от неговите аналози на пазара. iPad mini e създаден за потребителите, които желаят да бъдат винаги с него – с екран от 7,9 инча е също толкова мощен, както и големият.

На Демо кътовете за първи път ще бъде представен цифровият медиа приемник Apple TV. Устройството възпроизвежда цифрово съдържание от специализираните онлайн доставчици като iTunes Store, YouTube, Flickr с HD качество директно на телевизионен приемник.  

 

Apple TV е създаден, за да забавлява цялото семейство, като подсигурява незабавен достъп до най-нашумелите филми и спортни предавания с най-доброто възможно качество. В допълнение може да се стриймва съдържание – музика, снимки и клипове -  от iPhone, iPad и iPod touch. Всичко това е перфектно организирано на екрана на домашния телевизор. Консултантите на демонстрационния кът на Apple ще впечатлят посетителите още и с изящните представители на компютрите МАС - новите МасBook Air и MacBook Pro. Потребителите ще имат възможност да тестват и да преценят сами кой от тези модели е най-подходящ  за тяхното свободно време или работа.

 

MacBook Air е ултрамобилен компютър, създаден да пасне на динамичното ежедневие на съвременния потребител. Той е лек, тънък и с авангарден дизайн, но все пак солидно здрав, мощен и надежден, така че да отговори на очакванията и на най-претенциозните клиенти. Като размери се предлага с 11 и 13 инчов дисплей и идва с множество предварително инсталирани приложения, което го прави готов за пълноценна употреба още с първото  му включване. 

Благодарение на своя Retina дисплей, MacBook Pro е ноутбук с невероятна разделителна способност на екрана - 2880х1800. Потребителите ще се впечатлят още и от бързината, с която се стартира компютърът, управляват се приложенията и се изпълняват мултимедийни файлове.

Любителите на iPod ще разберат какви са предимствата на различните модели и ще могат да изберат своят фаворит, пасващ идеално на конкретните нужди.  

 

Тагове: