Напук на популярния лаф, в сряда понякога се сяда, още повече ако е 31 март и се провежда второто издание на Go Taste Experience Vol.2. След успешния старт на формата с уиски и барбекю продължаваме напред напук на пандемията (но вземаме съвсем сериозно всички мерки!) с една тематична вечер, посветена на идеалните градски храни и напитки, а именно топъл бургер и студена бира. Тази комбинация гарантира винаги приятни емоции за душата и стомаха, особено ако добавим своеобразното токшоу в нашето дискусионно студио. Там ще се обсъждат наболели въпроси със световно значение и важност за всички, като например кои са най-добрите бири и какви бургери си вървят с тях. Така де, всяко питие си иска своето мезе - тази житейска мъдрост е два пъти по-вярна, когато става въпрос за пенливата бира в готина компания.

Точно така – във втората виртуална среща с Go Taste Experience ще обърнем внимание не на един и два, а на цели четири стила бира, като изтъкнем техните индивидуални характеристики, подчертаем какво ги отличава и добавим информация кога да ги консумираме.

И понеже в този фууд фест се стараем да стимулираме всички сетива, вкуса на бирата ще допълним с топящи се в устата бургери в търсене на перфектното съчетание между градска храна и пенлива напитка. Целия този низ от емоции, вкусове и прекрасни моменти доставяме заедно с Takeaway.com, които се грижат вкусът на познатото да бъде наблизо винаги свежо и доставено бързо и безопасно.

И това далеч не е всичко: само в Go Taste Vol. 2 ще разкрием тънкостите в бургер занаята и какво прави един бургер наистина добър, а също така ще присъстваме на състезание по най-бързо сглобяване на бургер. Емоциите и слюнките в устата са гарантирани!

Ако обичаш игри и награди, последвай приятелите ни от Go Guide в Instagram, където съвсем скоро ще обявят Giveaway с вкусни и пенливи награди.

Go Taste Experience можеш да гледаш директно на Facebook страницата на Go Guide и YouTube канала. Стартираме в 19:30 часа на 31 март.

Тагове: