Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Неусетно се изтърколи цяла година и въпреки неочакваната пандемична ваканция с активни и досега последствия, наградите на медийната асоциация EISA, член на която е и HiComm, отново са тук! Радваме се, че отново ексклузивно за България можем да ви представим най-добрите технологични продукти, получили максимална оценка от страна на международните експерти.

HiComm участва в две от категориите - първата е за мобилни устройства (Mobile Devices), а втората за домашно кино и телевизори (Home Theater and Video). Но разбира се, не сме сами. Изборът на продуктите победители в различните категории е дело на много наши колеги от цяла Европа, Америка, Австралия и дори Азия. Достигането до тези крайни резултати е интересен процес, при който трябва да се разгледат внимателно всички нови предложения от технологичния пазар в дадена област, да се сравнят мнения, тестове и т.н., за да се постигне единодушното крайно решение. Уникалното за тази година също е, че заради световната пандемия, процесът по избора на продуктите победители беше "виртуален". 

Сега ви предлагаме просто да разгледате селекцията от най-добри продукти на EISA, с допълнителна информация на този линк. А ние поемаме ангажимента в следващите дни и месеци да ви запознаваме още по-отблизо с тях. 

 

EISA награди за мобилни устройства

EISA BEST SMARTPHONE 2020-2021 - OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro вдига летвата на смартфоните в най-високия клас, илюстрирайки как най-модерната хардуерна технология може да бъде обединена с разкошен дизайн. Смартфонът има 6.7-инчов дисплей, работещ на 120 Hz, QHD+ резолюция и устойчив на прах и влага (IP68 стандарт) корпус. Вътре в него място е намерил най-новият чипсет Snapdragon 865 на Qualcomm - поддържащ 8 GB или 12 GB RAM памет за още по-голяма бързина и стабилност на софтуера, работещ под Android 10 / OxygenOS. За бързо зареждане на батерията с капацитет 4510 mAh, One Plus за първи път показва своята технология Warp Charge 30 Wireless, която може да зареди до 50%  от батерията само за 30 минути. Камерата с цели четири лещи, разположени на задния панел, предоставя сериозна гъвкавост и прецизност при снимане.

 

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2020-2021 - OPPO Find X2 Pro

Смартфонът заслужава водещата си позиция, не само заради фирмената технология FindPO X2 Pro, но и заради уникалния си дизайн - особено в разкошното си „веганско“ кожено покритие, осигурявайки ненадминато изживяване за потребителите. 6.7-инчовият AMOLED HDR дисплей с резолюция от 1400 x 3168 пиксела и честота на опресняване от 120 Hz осигурява чиста и гладка работа за своя Android 10 (ColorOS 7.1) интерфейс. Вграденият SoC чип Snapdragon SoC и графичният процесор Adreno 650 осигуряват страхотна скорост и мощност на смартфона. Капацитетът на вградената памет (512 GB), тройната система от камери и бързото зареждане на батерията (4260 mAh) са само част от по-привлекателните за потребителя функции. Това е най-добрият смартфон на OPPO досега, модел който изпъква сред първокласната конкуренция.

 

EISA BEST SMARTWATCH 2020-2021 - Huawei Watch GT 2

Watch GT 2 на Huawei обединява възможностите на модерния интелигентен часовник със стилен, унисекс дизайн, базиран на красивия кръгъл AMOLED дисплей, физически бутони за контрол и каишката от естествена кожа. Моделът е идеално подходящ за активния начин на живот, като предлага множество фитнес функции - включително възможност за анализиране на 15 различни спортни категории и предоставяне на отчет за 190 вида данни за тренировките - плюс двуседмичен живот на батерията! Функцията TruSleep на Huawei използва силата на  изкуствения интелект за анализ на качеството на съня, освен това GT 2 следи сърдечния ритъм и нивата на стрес. Налице са Bluetooth обаждания (до 150 м от вашия смартфон), известие за приложенията и записаната в него музика. Роди се модерната класика!

 

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2020-2021 - Samsung Galaxy Z Flip

Моделът предлага зашеметяваща актуализация на олд скуул концепцията от Galaxy Z Flip на Samsung, използвайки сгъваем дисплей, за да създаде иновативен, впечатляващ и практичен смартфон. Когато е отворен, 6,7-инчовият динамичен AMOLED екран с разделителна способност 1,080 x 2,636 заема централната част  без никаква забележима гънка в средата. Затворен, той става наполовина по-голям и предпазва основния екран от повреди, като същевременно показва известията, входящите повиквания и допълнителната информация на вторичен 1.1 инчов дисплей. Голямата привлекателност на Galaxy Z Flip се подсилва от двойната му камера с широк и ултра широк обектив, дълготрайната батерия от 3300 mAh и определено здравият корпус. Това е пионерски смартфон.

 

EISA IN-EAR HEADPHONES 2020-2021 - Sennheiser Momentum True Wireless 2

Компактните и леки, но притежаващи впечатляващи характеристики слушалки Momentum True Wireless 2 на Sennheiser са триумф на дизайна и звука. Персонализираните динамични драйвери осигуряват балансирана производителност с убедителни баси и богати детайли, които могат да бъдат прецизирани чрез приложението Smart Control на Sennheiser, докато новата активна технология за намаляване на шума работи, за да ви фокусира върху музиката, а не върху шума от външния свят. Животът на батерията е значително подобрен - до седем часа, а добре направеният калъф за носене/зареждане допълнително удължава живота им, чрез собствена акумулаторна батерия. Използвани са множество технологии за да се гарантира, че True Wireless 2s ще отговарят на всяка форма на ухото. Това е доказателство, че най-добрите неща могат да се предлагат и в малки опаковки.

 

EISA ON-EAR HEADPHONES 2020-2021 - Bowers & Wilkins PX5

За своите адаптивни шумозаглушаващи слушалки PX5, Bowers & Wilkins обръщат еднакво внимание на дизайна, лекотата на използване и производителността. Те са безспорно стилни, с ефектно покритие, смесващо въглеродни влакна, алуминий и плат, докато меките подплатени чаши и лентата за глава поддържат дълги сесии на комфортно слушане. Качеството на звука от специално проектираните 35-милиметрови драйвери е превъзходно, с честотна характеристика, варираща от дълбок бас до деликатни високи. Възможни са както кабелна, така и безжична връзка, последната чрез Bluetooth с поддръжка на aptX Adaptive. Контролите върху тялото включват мигновена пауза чрез повдигане на слушалката и настройка на висококачественото шумопотискане на PX5. Ако обичате музика в движение, ще ги харесате.

 

EISA SMARTPHONE CAMERA 2020-2021 - Huawei P40 Pro

Въз основа на успеха на своите предшественици, P40 Pro на Huawei отново придвижва технологиите на камерафоните напред. Този модел има четворна камера с лещи Leica, която предлага изключителна производителност и качество. Основната 50-мегапикселова камера с автоматично фокусиране и оптична стабилизация на изображението се допълва от 12-мегапикселов телефото обектив, позволяващ 5-кратно оптично увеличение, а 40-мегапикселовата ултра широка „Cine Camera“ служи за заснемане на видео с напреднало, почти професионално качество. Добавете ТoF 3D сензора за дълбочина плюс подобреното чрез AI изображение и ще получите смартфон, който прави невероятни ежедневни снимки, както и нощни снимки с ненадминато качество без нежелан шум или отклонения. Луксозният дизайн, премиум технологията на дисплея и лесната работа го правят истински шампион в своя клас.

 

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021 - FiiO M11 Pro

Този преносим музикален плейър обединява най-добрата за своя клас функционалност и дизайн. Има висококачествен корпус и безрамков сензорен дисплей. Опциите за поддръжка и слушане на форматите са ненадминати - M11 Pro може да се използва като Bluetooth приемник и предавател, като USB DAC и USB аудио плейър (с нативен DSD изход) или да възпроизвежда музиката директно от неговото вградено хранилище (разширяващо се до 2 TB), както и онлайн, чрез приложенията за поточно предаване. Шест-ядреният SoC на Samsung Exynos гарантира безпроблемно управление на музиката и качествено потребителско изживяване. За целта се използват цели два DAC процесора AK4497EQ с архитектура Velvet Sound и поддържащи висококачествено аудио до 384kHz/32-бита, плюс MQA декодиране. Триото от изходи на тези слушалки предлага мощно усилване с ниско ниво на изкривяване. И най-важното - качеството на звука? С една дума: изключително!

 

EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021 - LG XBOOM Go PL7

Проектиран в партньорство с Meridian Audio, XBOOM Go PL7 на LG е изработен на първо място с цел създаване на неподражаемо качество на звука. Неговият стерео масив от високоговорители и вграден усилвател са придружени от двойни пасивни радиатори, създаващи аудио звучене с изключително ясни и прозрачни вокали, но в същото време осигуряващи и превъзходен басов звук. Качеството на изработка и техническите данни на този преносим високоговорител са също толкова впечатляващи. Той е достатъчно стилен и компактен, за да бъде приет радушно навсякъде, а неговият 24-часов живот на батерията (с функционалност на преносима захранваща батерия) и водоустойчивата сертификация IPX5 само потвърждават това. XBOOM Go PL7 предлага интелигентни светлинни ефекти, а за допълнителна парти атмосфера трябва да знаете, че можете да свържете заедно безжично цели 100 такива говорителя! Свържете колонката чрез Bluetooth или 3,5 мм жак и сте готови за рок.

 

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021 - Sony Xperia 1 II

Xperia 1 II на Sony е истинска мултимедийна машина, подходяща за любителите на снимките, филмите и музиката. Неговата камера с три обектива заимства директно технологията от усъвършенстваните професионални камери Alpha на Sony, като дава възможност за режим на снимане от 20 кадъра в секунда с непрекъснато автоматично фокусиране и автоматично разпознаване на очите, докато приложенията Pro Pro и Cinematography Pro гарантират отличен контрол и функционалност. За забавленията с мултимедийно съдържание в движение, Xperia 1 II разполага с 6,5 инчов 4К HDR OLED екран CinemaWide 21:9, обемен звук поддържащ Dolby Atmos, както и поддръжка за потапящия ви във всяка сцена музикален формат 360 Reality Audio. Междувременно, геймърите могат да свържат своя DUALSHOCK 4 контролер за да играят игри със същото удобство, като на конзолата си. 

 

EISA награди за домашно кино и видео

 

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-2021 - LG OLED65GX

OLED серията "Gallery" на LG използва нов подход към дизайна на телевизорите, предлагайки ултра тънък профил, необходим за постигането на перфектния монтаж на стената. За това спомагат супер тънкият панел и 5-милиметровата микро-рамка, които няма начин да не привлекат вниманието ви. Премиум класата на OLED65GX се пренася и по отношение на функциите и производителността. Нивото на черния цвят и контрастът, специфични за OLED технологията, са допълнително усъвършенствани чрез интелигентната обработката от AI Picture Pro на LG. В допълнение – наличието на най-добрия тип съвременно свързване, HDMI v2.1, позволява възпроизвеждането на видео в 4K резолюция при цели 120 fps, което в комбинация с ултра-ниската латентност прави игрите наистина страхотни.  Дългият списък с функции включва също Dolby Vision HDR, eARC свързване на външни звукови системи, страхотната WebOS на LG, поддръжка за Bluetooth слушалки и др.

 

EISA BEST BUY TV 2020-2021 - TCL 65C815

В свръх конкурентния пазар на среден клас телевизори, вече встъпва и ултра-конкурентният 65C815 на TCL, който е богат на функции и притежава 4K голям екран с чудесно качество на картината. Неговият Quantum Dot панел осигурява широк диапазон от цветове, докато LED подсветката и ефективната обработка на картината на телевизора гарантират, че HDR източниците (включително HDR10 + и Dolby Vision) ще ви радват с изключително висок контраст. Аудиото е поверено на качествена система от високоговорители с 2.1 Dolby Atmos технология.  Моделът е Android TV, което прави изборът на софтуерно съдържание богат, а вграденият Google Assistant предлага да правите това и само с глас. Телевизор, предлагащ отличен коефициент цена/качество.

 

EISA 8K TV 2020-2021 - LG 75NANO99

Независимо дали сте любител на филмите, геймър или фен на спорта, 8K телевизорът  LG 75NANO99 със сигурност ще ви хареса. Високопроизводителният плосък екран, който притежава е предназначен да осигури фин образ и звук от всеки източник, чрез допълнително усъвършенствана обработка. Тази магия се дължи на новия чип α9 Gen3 AI от LG. Телевизорът предлага най-съвременния порт за свързване HDMI 2.1 (с 8K / 60fps и 4K / 120fps поддръжка) като се справя лесно с всички популярни 8K кодеци. Ключова роля за високото качество на картината има IPS панелът NanoCell, както и LED технологията с локално затъмняване, които се комбинират, за да осигурят широк ъгъл на видимост, изискани цветове и богат контраст. Използвайки технологията за ъпскалиране на изображението може да се насладите на превъзходна острота дори когато ползвате HD или 4K съдържание.

 

EISA BEST BUY OLED TV 2020-2021 - Philips 55OLED805

Едновременно еволюционен и революционен, новият OLED телевизор от средния клас на Philips пренася интелигентните функции на Android и универсалната поддръжка на HDR от предишното си поколение, но дебютира със значително подобрена обработка на изображенията. Резултатът е 4K HDR дисплей, който изстисква и най-дребните детайли от картината, като получавате най-доброто от всички дискови и цифрови източници. AI-базираните подобрения на P5 процесора от компанията предоставят невероятна острота, живи цветове и яснота на движението. 55OLED805 ще ви зарадва с всякакви съвременни функции, включително уникалната за Philips технология за задно осветяване Ambilight и DTS Play-Fi за слушане на музика във всяка стая. Моделът е с ненатрапчив дизайн, който пасва идеално на всяка среда. Оличен телевизор на привлекателна цена!

 

EISA HOME THEATRE TV 2020-2021 - Philips 65OLED935

Превъзходният звук и невероятната визия се обединяват заедно в този  4K OLED телевизор на Philips от висок клас. Звукът е създаван от иновативната интегрирана система с 3.1.2 говорители, проектирана в партньорство с аудио специалистите от Bowers & Wilkins. Тя включва прекрасни говорители с Dolby Atmos поддръжка, централен говорител „Tweeter-on-Top“ за подобряване на диалога и яснотата на гласа, и специален субуфер за дълбоко басово звучене. В същото време изображенията се възползват от обработката на AI+ (представяща новаторска технология за защита от изгаряне на пиксели от екрана), огромният контраст и прецизната детайлност на OLED. Четиристранният Ambilight добавя допълнително ниво на изживяване, потапяйки ви в случващото се на екрана, когато гледате домашно кино.

 

EISA LARGE SCREEN TV 2020-2021 - Samsung QE75Q950TS

За третото си поколение 8K телевизори Samsung възприе безкомпромисен подход по отношение на дизайна, набора от функции и производителността. Стилът „Infinity“ на QE75Q950TS включва и QLED модела, който предлага панел, обхванат от почти невидима рамка с дебелина от едва 2 мм. Страхотният дизайн се допълва от външния бокс „One Connect“ на телевизора и дискретната му връзка само с един тънък кабел. Така че за вас остава само да се възхищавате на ярките, остри като бръснач изображения, оказващи наистина огромно въздействие при този размер - 75 инча. Аудиото също не отива по-назад - използвайки високоговорители, вградени от четирите страни на рамката на телевизора, и добавяйки най-новата обработка осигуряваща пространствено звучене – Object Tracking Sound+, QE75Q950TS създава детайлно и динамично движещо се звуково поле във всяка посока. Големият екран наистина има значение, когато говорим за това да ни впечатлява.

 

EISA PROJECTOR 2020-2021 - Optoma CinemaX UHZ65UST

Обединявайки 4K HDR образа с превъзходни звукови характеристики и елегантен стил, UHZ65UST на Optoma е истинска еволюция на концепцията за ултракъсофокусен проектор. Неговата DLP оптика и конструкция от лещи предоставят вълнуващо 100-инчово изображение от разстояние по-малко от метър, което спомага за пренасяне на домашното забавление с голям екран в ежедневната среда. Картината е изключително детайлна, а цветовете са живи, подпомагани от лазерния източник на светлина с цели 3500 лумена. Междувременно вградената звукова система от NuForce също внася допълнителен живот на филмовите и телевизионни саундтракове, както и за музиката от стрийминг платформите. Лесен за настройка и лесен за използване, UHZ65UST на Optoma е проектор, в който лесно може да се влюбите.

 

Combined HT Video and HT Audio

EISA Home Theatre Media Player 2020-2021 - Zappiti Pro 4K HDR

Флагманският медиен плейър на Zappiti е предназначен за собствениците на домашно кино с богата колекция от филми и музика, като заменя традиционната библиотека от дискове с графично богат интерфейс, предоставящ мигновен достъп до съдържанието. Красиво проектираното пълноразмерно шаси разполага с две места за харддискове (до 32TB), плюс входове за локалните USB устройства. А мрежовата функционалност позволява директен стрийминг от външни NAS устройства или персонални компютри. Поддръжката на формати включва 4K HDR, Dolby Atmos и DTS: X за възпроизвеждане на филми, плюс висококачествено аудио възпроизвеждане - до 192kHz/24-бита. Поддръжката на тези AV възможности е още един плюс по отношение на гъвкавостта, която предлага Pro 4K HDR - от гледането на 4К видео във всяка стая, до интересната възможност за потребителите да персонализират графичния интерфейс. Плейър, който може всичко!

 

Следва пълният списък с всички спечелили продукти от всички категории, а още за тях можете да прочетете тук!

 

EISA AWARDS 2020-21 FULL LISTING

 

HI-FI EXPERT GROUP

EISA LOUDSPEAKER 2020-2021
SVS Prime Pinnacle

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2020-2021
System Audio legend 5 silverback

EISA BEST VALUE BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2020-2021
Monitor Audio Bronze 100

EISA BEST VALUE FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2020-2021
Focal Chora 826

EISA AMPLIFIER 2020-2021
ARCAM SA30

EISA SMART AMPLIFIER 2020-2021
NAD Masters M33

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2020-2021
Musical Fidelity M8xi

EISA HIGH-END PRE/POWER AMPLIFIER 2020-2021
Michi P5/S5

EISA TURNTABLE 2020-2021
Thorens TD 1601

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2020-2021
Pro-Ject T1

EISA DIGITAL SOURCE 2020-2021
Volumio Primo

EISA BEST VALUE DAC 2020-2021
iFi Audio ZEN DAC

EISA PHONO PREAMP 2020-2021
Primare R15      

EISA AUDIO ACCESSORY 2020-2021
Pro-Ject VC-E

 

COMBINED WITH MOBILE EXPERT GROUP                        

EISA HEADPHONES 2020-2021
DALI IO-6

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021
FiiO M11 Pro

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021
AudioQuest DragonFly Cobalt

 
                             

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP               

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021
Arendal Sound 1961 Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021
Triangle Borea Series

EISA SMART SOUNDBAR 2020-2021
Harman Kardon Citation MultiBeam 700

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2020-2021
Bang & Olufsen Beosound Stage

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2020-2021
Denon AVC-X4700H

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2020-2021
SVS SB-2000 Pro

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2020-2021
Trinnov Altitude platform

EISA HOME THEATRE HEADPHONE 2020-2021
JVC EXOFIELD XP-EXT1

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2020-2021
Emotiva XPA Gen3

EISA SOUNDBAR 2020-2021
LG SN8YG
LG DSN8YG (Germany, Austria, Switzerland and the Netherlands)
LG SN8
LG SN8Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2020-2021
TCL TS9030 RAY·DANZ

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021
Zappiti Pro 4K HDR

 
HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP           

EISA 8K TV 2020-2021
LG 75NANO99
LG 75NANO999NA
LG 75NANO996NA
LG 75NANO99UNA

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-2021
LG OLED65GX
LG OLED65GX6LA
LG OLED65GX9LA
LG OLED65GXPUA

EISA LARGE SCREEN TV 2020-2021
Samsung QE75Q950TS

EISA BEST BUY TV 2020-2021
TCL 65C815
TCL 65C815K (UK)

EISA HOME THEATRE TV 2020-2021
Philips 65OLED935

EISA BEST BUY OLED TV 2020-2021
Philips 55OLED805

EISA PROJECTOR 2020-2021
Optoma CinemaX UHZ65UST
Optoma P1 (Australia)
Optoma CinemaX P1 (North America)

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                        

EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021
Zappiti Pro 4K HDR

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021
Fujifilm X-T4

EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021
Nikon Z 50

EISA APS-C CAMERA 2020-2021
Canon EOS 90D

EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Nikon D780

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Sony Alpha 7R IV

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021
Canon EOS-1D X Mark III

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021
Panasonic Lumix DC-S1H

EISA COMPACT CAMERA 2020-2021
Fujifilm X100 V

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021
Sony Vlog Camera ZV-1

EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021
Canon EOS R5

EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021
Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

EISA WIDE ANGLE ZOOM LENS 2020-2021
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art

EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021
Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR

EISA WIDE ANGLE LENS 2020-2021
Sony FE 20mm F1.8 G

EISA PORTRAIT LENS 2020-2021
Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

EISA LENS INNOVATION 2020-2021
Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM

EISA CAMERA DRONE 2020-2021
DJI Mavic AIR 2

EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021
Nik Collection 3 By DxO

EISA MONITOR 2020-2021
EIZO ColorEdge CS2740

 
              

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                           

EISA BEST SMARTPHONE 2020-2021
OnePlus 8 Pro

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2020-2021
OPPO Find X2 Pro

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2020-2021
Samsung Galaxy Z Flip

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021
Sony Xperia 1 II

EISA SMARTPHONE CAMERA 2020-2021
Huawei P40 Pro

EISA IN-EAR HEADPHONES 2020-2021
Sennheiser Momentum True Wireless 2

EISA ON-EAR HEADPHONES 2020-2021
Bowers & Wilkins PX5

EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021
LG XBOOM Go PL7
LG XBOOM Go PL7W

EISA BEST SMARTWATCH 2020-2021
Huawei Watch GT 2

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP                

EISA HEADPHONES 2020-2021
DALI IO-6

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021
FiiO M11 Pro

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021
AudioQuest DragonFly Cobalt

 
        

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021
KENWOOD DMX9720XDS

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2020-2021
Helix DSP ULTRA

EISA IN-CAR BEST VALUE DSP 2020-2021
Ground Zero GZDSP 4-8XII

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2020-2021
MOSCONI GLADEN ATOMO 2

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2020-2021
Eton Stealth 7.1 DSP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2020-2021
ESB 8.6K3U LE

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2020-2021
Hifonics ZRX6D2

EISA IN-CAR HIGH END COMPONENT 2020-2021
Audison bit One HD Virtuoso

EISA IN-CAR DASHCAM 2020-2021
KENWOOD DRV-A501W

EISA CAMPER VAN HEAD UNIT 2020-2021
Zenec Z-E3766