PS4 ексклузивът Bloodborne е една от най-исканите игри от притежателите на други платформи. Дълги години единственото условие да се потопите в мрачния готически свят на Bloodborne си оставаше притежаването на конзолата. Нейните създатели от From Software многократно са подчертавали, че Bloodborne ще бъде PS4 ексклузив, но по всичко личи, че след Microsoft ексклузивите на Sony също ще ударят абсолютния минимум.

Според няколко различни източника Bloodborne скоро ще се появи за РС. Макар такива слухове да сме чували и преди, този път източниците са доста надеждни. Сред тях има и модератор от големия геймърски форум ReCeTeRa.  

„Доверете ми се, Bloodborne ще излезе за РС. Имам доверие в студиото, което прави порта, и няма да останете разочаровани“, написа той в Twitter.

Bloodborne излезе през мрат 2015 г. и продаде над 2 милиона копия, получавайки множество похвали за своята атмосфера, дизайн, звук, сюжет и висока трудност. Неин създател е Хидетака Миязаки, който през 2009 г. постави началото на поредицата Souls с Demon’s Souls.

Виж още: Ето така ще стартира лъскавият ви нов Xbox Series X (ВИДЕО)

 

Тагове: