Излизането на заглавия за PlayStation на PC се превърна в нещо повече или по-малко стандартно, но Sony запази относително мълчание относно това кога ще се появи един от най-големите ексклузиви за PS5 - God of War Ragnarok. Разбира се, слухове се носят от няколко месеца, но официално потвърждение от Sony няма.

Е, днес, по време на последното издание на State of Play, Sony най-накрая сложи край на чакането, разкривайки септемврийска дата за излизане на God of War Ragnarok за PC заедно с впечатляващ нов трейлър. Разбира се, играта ще се предлага с множество ексклузивни за PC функции, включително ултрашироки резолюции и поддръжка на DLSS 3.7, FSR 3.1 и XeSS 1.3. Към играта ще бъде добавено и DLC Valhalla. Можете да разгледате трейлъра по-долу.

Предварителните поръчки за PC версията на God of War Ragnarok вече са отворени. И да, въпреки че е сингъл плейър игра, ви е необходим PSN акаунт. Ето и малко повече официални подробности за новите функции, които се предлагат от разработчика Jetpack Interactive, който се справи и с PC порта на God of War от 2018 г.

"Играта ще поддържа отключени максимални кадри в секунда, пълна интеграция на NVIDIA RTX Deep Learning Super Sampling (DLSS), AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) и Intel XeSS (Xe Super Sampling), както и поддръжка на супер широкоекранни монитори със съотношение 21:9 и 32:9. В допълнение РС портът ще съдържа нов New Game+ режим и допълнителното съдържание Valhalla, което добавя roguelike геймплей", разкрива студиото.

God of War Ragnarok вече е налична за PS5 и излиза за PC на 13 септември тази година.

Снимка: Unsplash

Виж още: Apple работи по свой езиков модел за локално ползване директно в телефона ви

 

Тагове:
Още от Play