На 14 декември от 19 часа във Facebook страницата на HiComm ще се излъчи първият епизод на геймърския live стрийм на HiComm в партньорство с българския стриймър QFO Gaming. HiComm е първата българска медия, която навлиза в сферата на онлайн гейминг стрийминга със собствено шоу, което се явява естествено продължение на целта на медията да развива нови формати и да информира публиката за най-интересното и актуалното от света на технологиите. Паралелно с това екипът на HiComm стартира и новия портал – play.hicomm.bg, който ще се фокусира в гейминг новини и интересна информация от сферата на филмите и сериалите.

Новото развлекателно дигитално предаване HiComm Play ще покрива актуални теми от света на гейминга и ще се фокусира върху вселената на видеоигрите и nerd културата. В рамките на предаването ще се играят както ексклузивни и AAA заглавия, така и indie игри (включително и заглавия, създадени в България). Водещият QFO обещавава да ънбоксва и тества интересни gaming продукти и кутии с nerd goodies, giveaways, както и да говори за най-интересните неща от света на гейминга. Гости на предаването, което ще се излъчва два пъти месечно във Facebook страницата на HiComm, ще са известни личности от културния и гейминг живота у нас. В първия епизод на HiComm Play ще можем заедно да поиграем и дългоочаквания Cyberpunk 2077!

Георги Димитров, или както е познат в българското game общество QFO, не помни момент, в който да не е играл. Запален по игрите от малък, QFO е фен на всички жанрове и платформи. Започва да стриймва през 2016 г., предимно в Twitch, където бързо намира своя аудитория. През последните години е част от проекта Weekly Gaming Guide и Bulgarian Tech Channel. Коментатор е и на A1 gaming league.

HiComm Play се задвижва технологично от Acer и Acer Predator.

Снимки: HiComm

Виж още: Wild Rift - мобилната версия на култовата игра League of Legends, вече е достъпна и за българските играчи (ВИДЕО)

Още от Play