След редица изтичания на информация Ubisoft обяви, че Assassin’s Creed: Mirage ще бъде следващата игра от историческата екшън поредица. Повече официални подробности за играта ще бъдат дадени по време на презентацията на събитието Ubisoft Forward, насрочена за 10 септември.

Ubisoft написа в Twitter потвърждение, че Assassin’s Creed: Mirage наистина ще бъде следващата AC игра. Съобщението беше публикувано заедно с тематично изображение, показващо главен герой, летящ високо над тълпата. Той носи традиционно облекло на асасини, с бяло наметало, което прикрива самоличността му.

Въпреки че няма други подробности, които са официално потвърдени, течовете, които точно посочиха заглавието на Mirage, съдържат друга информация, която също може да е точна. Тази информация включва мястото на действието в Багдад, геймплей, който връща нещата към основите на серията и който е вдъхновен от оригиналната AC игра, и функцията Eagle Vision, която се завръща.

Течовете обясниха идеята на Ubisoft за „връщане на нещата към основите“ с това, че много RPG елементи са премахнати. Те очевидно включват намаляване на избора на диалог, избор на пол и без повече система за качване на нива.

Ако приемем, че изтеклата информация идентифицира точно главния герой с името Басим, се очаква той да бъде въоръжен със смъртоносен кинжал“, който използва, за да елиминира враговете си. Нещо повече, според съобщенията ще има допълнителна сюжетна линия, за да се обясни как Локи се е проявил в тялото на Басим и го е погълнал.

Що се отнася до слуховете около римейка на оригиналния Assassin’s Creed, все още няма официално потвърждение за това. Течове предполагат, че той ще бъде включен в сезонния пропуск на Mirage, така че може също да се появи на Ubisoft Forward заедно с Mirage.

Феновете не трябва да чакат дълго, за да видят дали повече от тези изтекли подробности се оказват верни. Mirage ще бъде показана по време на Ubisoft Forward на 10 септември.

Снимка: Ubisoft

Виж още: Илон Мъск иска да си подаряваме Tesla за Коледа

 

Тагове:
Още от Play