FIFA 23 ще стартира на 30 септември за PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 и Xbox One. Въпреки че няма да се предлага в която и да е платформа на Apple, феновете на сериала Ted Lasso ще се радват да знаят, че уникалният отбор AFC Richmond с култовия треньор ще може да се играе в последната версия на франчайза.

Ted Lasso има главоломен успех, откакто стартира преди няколко години. Абонатите на Apple TV+ все още чакат пускането на третия сезон и докато изглежда, че хората ще трябва да изчакат до 2023 г., за да гледат нови епизоди, те ще могат да прекарват повече време със спортистите на AFC Richmond във FIFA 23.

Съобщението беше направено вчера в официалния канал на EA в YouTube. Освен това официалният акаунт на Ted Lasso в Twitter направи изявление за включването на отбора във FIFA 23.

Това е първият път когато Apple прави такъв вид маркетинг с популярен франчайз за игри. В допълнение към Тед Ласо и AFC Richmond във FIFA 23 играта ще включва клубни отбори на жени за първи път с включването на Barclays Women’s Super League и Division 1 Arkema при стартирането, разширявайки позицията си на най-автентичното футболно изживяване в света.

Играчите също ще могат да изпитат върховете на мъжкия и женския международен футбол във FIFA 23 със Световното първенство по футбол за мъже в Катар 2022 и Световното първенство по футбол за жени в Австралия и Нова Зеландия 2023 като актуализации след пускането на пазара без допълнителни разходи.

Функциите за кръстосана игра също ще свързват и ангажират футболните фенове както никога досега и ще бъдат достъпни в множество режими на онлайн игра във FIFA 23.

Вие фенове ли сте на FIFA? Ако е така, вълнувате ли се да играете като AFC Richmond? Не забравяйте, че Рой Кент и всички други любими на феновете герои ще бъдат налични.

Снимка: ЕА

Виж още: Илон Мъск иска да си подаряваме Tesla за Коледа