В новия епизод на Hicast ни гостува Дамян Дешев – DevOps Manager в PokerStars. Дамян е сериен технологичен предприемач, популяризатор на наука и един от DevOps лидерите в българския офис на PokerStars, част от Flutter international. Не пропускайте това интервю, за да разберете повече за DevOps като философия и предстоящата DevOps академия, в която са поканени да се включат всички, който има интерес в сферата на технологиите.

Линк към академията, която започва в началото на месец март, ще намерите тук: https://careers.flutterinternational.com/landing-pages/devopsacademy.

Специални благодарности на нашия партньор PokerStars - продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера. Повече информация на https://bit.ly/3YqhJTN

 

Може да откриете HiCast в:

·       Spotify

·       Apple Podcasts

·       Pocket Casts

·       Anchor

·       Castbox

Тагове: