Неусетно изтича времето, което ни дели от поредните финали и новата огромна порция с наградени дизайнерски продукти на A’ Design Awards. Затова бързаме да ви напомним, че ако сте сред креативните мозъци на България, нищо не пречи да се включите в тази надпревара – може единствено да спечелите!

Повече и за самата награда A' Design

Спечелването на A’ Design Award – световнопризната, независима и експертна оценка за вашия неповторим дизайн, със сигурност допринася за огромната ви репутация и имиджа на марката, ако опитвате да създавате или налагате такава. Участието в A’ Design Award Competition носи ценни обратни връзки и опит, дори да не спечелите. А ако се окажете сред победителите в някоя от многобройните категории, ще можете с гордост да показвате своите ексклузивни наградни трофеи и сертификати за отличните си постижения в дизайна. А това е само положителен престиж и експертен статус, който ще носите до края на живота си.

Спечелването на награда дава много предимства и привилегии на наградените участници: ето само няколко от тях, а всичките топ категории можете да прочетете тук. Освен допълнение към комплекта на победителите, включващ самия трофей с наградата, получавате годишния принт каталог суперлуксозно издание, печатен сертификат в метална рамка, ръководство за победителите, безплатна покана за галавечер на церемонията по награждаването, безплатно участие и разпределение на пространството в изложението на победителите, безплатно изброяване на продуктите ви в SaloneDelDesigner, безплатно използване на услугите DesignMediator, включване в мрежата BuySellDesign, подготовка и разпространение на прессъобщения чрез DesignPRWire, публичност и видимост чрез DesignMedia комуникации, обратни връзки, оценяване и оценка на записите от уважаван състав на журито, лицензиране през целия живот на лого на победителите, дизайн на А2 плакат и печат за изложба и още много други. Ето пълния списък от нещата, които получават победителите, както и няколко снимки на победители от предишни състезания.

Ето и няколко интересни категории, в които се състезават дизайнерите

Good Industrial Design Award 

Good Architecture Design Award 

Good Product Design Award 

Good Communication Design Award 

Good Service Design Award 

Good Fashion Design Award 

Още списъци с категории и дизайнерски творби ще намерите на този линк.

 

Няколко думи за журито

За настоящия конкурс 2020 - 2021 г. гласовете си ще дават 218 членове на журито, които формират Международната академия за дизайн. Панелът на журито е съставен от професионалисти в областта на дизайна, членове на пресата и академичните среди. Не се колебайте да проверите какви точно са критериите на журито или да проверите възможностите да станете част от членовете на журито. В основата на всяка награда за добър дизайн, в допълнение към честната оценка и съдейки по обширна методология, е да има силно и експертно жури в конкурса за дизайн, което предоставя тяхната безценна база от знания и прозрение за оценка на подадените заявки, създавайки полза и стойност за участниците под формата на гласувания, отзиви и предложения.

 

Отново ви предлагаме и няколко красиви победители от предишни състезания

 

Plover Multi Purpose Chair

by Eravolution Limited and a Group of THEi Students

 

Talento Unlimited Cabinet

by Edoardo Colzani

 

Sfumato Shelving System Shelving System

by Nedim Mutevelic - FILTER

 

Planck Coffee Table

by Kristof De Bock

 

Infinity Armchair

by Natalia Komarova

 

Регистрирайте своя дизайн за номинациите тук! Ако искате да научите повече за самото състезание – четете тук. Крайният срок за подаване е 28 февруари. Резултатите с избраните победители ще бъдат обявени публично на 15 април на сайта на HiComm.

 

Не забравяйте да се регистрирате тук и да качите своя дизайн преди 28 февруари.

Тагове: