vivatel е официален партньор на Международния автомобилен салон София 2006. Шестнадесетото издание на най-престижния автосалон ще се проведе от 10 до 18 юни 2006 г. в Интер Експо Център на Цариградско шосе в София. Това беше обявено днес на церемонията по откриването на тазгодишното издание на Международния автомобилен салон. Официален гост на събитието беше Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров.
По време на изложението vivatel ще предлага специални оферти, свързани със своите услуги. При закупуване на място на карта за активиране на предплатената услуга на vivatel, посетителите ще имат възможност да участват в специалната томбола на мобилния оператор.

За vivatel е удоволствие да бъде партньор на най-престижното автомобилно изложение у нас, което се радва на голям интерес. Защото на него водещите световни марки представят най-новите си продукти. От своя страна, vivatel обещава много приятни изненади и награди, каза мениджърът Маркетингови комуникации на vivatel Мария Тойчева.

За първи път тази година акцентът на Софийския автосалон ще бъде поставен върху тежкотоварните модели превозни средства - специализирани, строителни и пътностроителни машини, оборудване за бензиностанции и автосервизи. Предстоят още два автосалона до края на годината в Пловдив и Варна, на които vivatel също е официален партньор.

Тагове: