Цената на удоволствието да бъдеш суперфен на Apple е много висока, показва нов анализ на CNN. Ако си купите най-скъпата версия на повечето устройства на Apple заедно с аксесоарите и застраховката за тях, без да се възползвате от различни отстъпки тази година, ще трябва да платите около 70 000 долара, за да притежавате най-доброто от Apple.

Например iPhone 12 Pro Max има най-големия дисплей, най-хубавата камера и най-голямата батерия от новите телефони на Apple. Добавете застраховка AppleCare+, официален кейс и зарядно, и всичко ще ви струва над 1700 долара.

Това обаче е нищо в сравнение с Мас Pro, който е най-скъпият продукт на Apple изобщо и за него ще ви трябват над 60 000 долара. Ако добавите към него екстри като по-мощен процесор Intel Xeon W, 1.5 TB RAM, 8 TB сториджи 32-инчов Pro display XDR с Retina 6K, ще трябва да похарчите над 62 000 долара.

Най-хубавият MacBook на годината ще бъде ваш за 2800 долара, но с допълнителни аксесоари като оперативна памет, хендсфрий и мишка и кожен кейс цената стига 9000 долара.

Що се отнася до часовниците, най-скъпият Apple Watch идва с кожена каишка, корпус от неръждаема стомана и гаранция за 1468 долара. Най-скъпият iPad e новият 12.9-инчов iPad Pro, където срещу 2583 долара ще получите таблета с 1 ТВ сторидж, стилус Apple Pencil, клавиатура и поставка, застраховка, кейс и раница.

Снимка: Phone Arena

Виж още: iPhone 13 няма да има никакви дупки в корпуса

Тагове: