В анкетата миналата седмица ви попитахме как четете мейла си най-често. Налични са все повече наистина добри мейл клиенти от трети страни за мобилни платформи, докато десктоп сегментът се развива с една идея по-бавно. Искахме да узнаем как промените в сектора се отразяват на навиците ви.

Най-голяма част от отговорилите четат мейла си в браузъра на компютър — цели 41.9%. На второ място са тези, които използват мейл клиент на мобилно устройство с 28.6%, докато на трето се нареждат предпочитащите мейл клиент на десктоп с 18.8%. Всички останали опции се оказват по-скоро непопулярни.

3.6% четат мейла си най-често по “друг начин”: очакваме да споделят конкретния метод в коментарите. Също толкова от отговорилите изобщо не четат мейла си, докато 3.3% разчитат на браузъра на мобилно устройство. Предполагаме, че това са притежателите на по-стари смартфони и тези, които предпочитат да инсталират по-малко приложения.

Не пропускайте да отговорите и на новата ни анкета, в която ви питаме какви са очакванията ви от Star Wars: The Force Awakens. Тук може да разгледате резултатите от предходната ни анкета.