Технологичният подкаст на списание HiComm – HiCast, се завръща в пълен състав за трети сезон, изпълнен с много интересни новини и анализи от сферата на науката, Космоса, технологиите и иновациите. Очаквайте заместник главния редактор на списание HiComm Стоян Тошев, главния редактор на hicomm.bg Тодор Тодоров и редактора Герасим Ганчев в компанията на Хелиана Велинова.

От този сезон основен партньор на HiCast ще бъде PokerStars – продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на PokerStars е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера.

В новия сезон екипът ще продължава да предлага задълбочени анализи и различна гледна точка към технологични събития и иновации, както и основните теми, които HiCast обхваща, като нови джаджи, любопитни новини, Космос, социални мрежи, смарт устройства, изкуствен интелект, роботика, мода, иновации – като цяло всичко интересно, което е направило впечатление на редакторите през седмицата.

И в този сезон екипът на HiCast ще продължи да кани интересни гости – както представители на иновативни компании, така и професионалисти от различни технологични сфери.

Сред гостите потвърдили участие за третия сезон са Петър Владимиров, Ирина Денева, Спас Керимов, д-р Ваньо Везиров и др.

Открийте HiCast в големите онлайн стрийминг платформи:

Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts, Pocket Casts, Google Podcasts и мн.др.