Tic Tac Toe (Android, iOS)


sТова е най-красивата и семпла игра на морски шах, която съм срещал. Чудесно проектирана за екрана на смартфони и таблети. Дизайнът е невероятно приятен и ще ви грабне окото още от първото отваряне на играта. Отделно от това вие имате възможност да играете с приятели или да се пробвате срещу изкуствения интелект на Ludei – разработчика, който стои зад тази игра. Красива, семпла и интуитивна! Кой ще бъде първият, който ще спечели три поредни игри? На добър час!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play, Apple App Store


 

 

Release the Ninja (Android, iOS)


sПокажете своите нинджа умения с един нов и интуитивен начин на управление. Преминете през всички 60 нива на това екшън пъзел приключение, избягвайте капани, бийте се с врагове и използвайте специалните си нинджа умения, за да извоювате победа.

Някъде дълбоко в древен храм се намира ядосана нинджа, която е заключена в клетка. След нападение от безмилостни духове и чудовища, претърсващи храма, последната надежда на монасите е да освободят тази нинджа, за да може тя да направи това, което може най-добре – да нареже на кубчета чудовищата със своя меч. Успех!

 

Цена: Безплатна

 


Изтегли играта от Google Play, Apple App Store


 

 

The Inner World (iOS)


sРобърт е начинаещ музикант, малко невеж, но със сърце от злато. Той живее спокоен живот в най-големия вятърен манастир Asposia. Противно на законите на физиката, Asposia е огромно празно пространство на земята, заобиколено от една безкрайна шир. В този свят има три вятърни фонтана, но след като един след друг те започнаха да изчезват, боговете на Asposia дойдоха и внезапно Робърт се намери в средата на вихрушка.

Заедно с помощта на мистериозен крадец, Лора, най-добрите му намерения и никаква представа защо, Робърт тръгва на приключение, за да открие тайната на спирането на вятърните фонтани. Ще бъде ли младият авантюрист в състояние да спаси неговия свят? И какви са тайните намерения на Лора? Открийте отговорите сами в тази страхотна игра! Вижте и видеото към нея.

 

Цена: $4,19

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

QuizUp (iOS)


sQuizUp е най-голямата игра на въпроси и отговори в света на мобилните приложения! Присъединете се към повече от 2 милиона души, които играят всеки ден QuziUp. Предизвикайте своите приятели или се изправете срещу произволен играч от всяка точка на света. Очакват ви 150 000(!) въпроса, 250 категории – от тв предавания, през книги, спорт, музика, филми, игри, технологии и т.н. Плюс още нови категории, които се добавят с времето. QuizUp ще постави на изпитание вашите знания, бързи реакции и съобразителност. Успех!

 

Цена: Безплатна

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

 

Pocket Sheep (WP)


sТе са малки, те са сладки и имат нужда от вашата помощ!
Искате ли да бъдете овчар? Е, ок, не очаквах положителен отговор, но все пак може да се позабавлявате като такъв в тази игра.

Напътствайте малко стадо от овчици, като ги прекарате до зелените пасища с помощта на ръцете си. Поставете пръст на екрана и го преместете към тях. По този начин те ще бягат в обратна посока и така малко по малко ще ги отведете до тучните пасища. В началото ще бъде лесно, защото няма да има много трудности, но по-късно в играта ще трябва да избягвате пропасти и огън и ще трябва да прекарвате овчиците по подвижни платформи, без да ги губите. Очакват ви 30 рисувани на ръка нива и много забавни моменти с малките бели овчици!

 

Цена: $0,99

 


Изтегли играта от Windows Phone Store


 

 

Doodle Kingdom™ (WP)


sАко си спомняте Doodle God & Doodle Devil, за които съм писал тази и миналата година, то ще знаете, че игрите на JoyBits, които са носители няколко награди, заслужават да им обърнете специално внимание.

Doodle Kingdom идва първо за Windows Phone устройства и ви дава възможност да създадете свое собствено кралство със замъци, рицари и дракони! Чудесна игра за геймъри от всички възрасти. Въоръжете вашите рицари, за да се бият с орди от чудовища и могъщи воини. Създайте 4 вида дракони, върнете просперитета на фамилния замък или влезте в ролята на магьосник.

 

 

Цена: $1,99

 

Изтегли играта от Windows Phone Store