MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на 34-инчовия (86.36 см) Philips 346P1CRH LCD монитор.

По отношение на свързването Philips 346P1CRH е снабден с DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 и RJ45, както и с вградена USB-C докинг станция, която осигурява захранване. Благодарение на технологията MultiView може да се наблюдава картина от два източника и едновременно да се работи с няколко устройства, като например PC и лаптоп. 

Philips 346P1CRH предлага CrystalClear технология на картината с резолюция QHD 3440 x 1440. VESA сертификатът DisplayHDR 400 означава допълнителна яркост, по-дълбок контраст и зашеметяващи цветове. Зрителните ъгли от 178/178 градуса и UltraWide 21:9 форматът улесняват екипната работа и позволяват сравняване на съдържание от няколко файла. Феновете на игрите също ще бъдат поглезени от технологията Adaptive Sync, която гарантира бърза и плавна графика.

Philips 346P1CRH притежава функции, които повишават комфорта и удобството. Настройваща се по височина и накланяща се стойка улеснява ергономията, а функциите за защита на очите, сертифицирани от TUV, намаляват напрежението върху тях. Удобна, изскачаща Windows HelloTM уеб камера предлага технология за разпознаване на лица и осигурява сигурна връзка. Тя може да бъде прибрана обратно зад екрана, когато не се използва.

Мониторът е съобразен с екологията и предлага функции за пестене на енергия като LightSensor и PowerSensor, които могат да намалят сметките за електричество с до 70%. Той отговаря на стандартите EnergyStar 8.0, EPEAT и RoHS, не включва вредни субстанции като живак и олово и използва 100% рециклиран материал за опаковката.

Philips 346P1CRH ще бъде наличен от март 2020 г. на цена от 1149 лв.

Вижте още: Philips TAPH805BK: блестящо представяне във всяка ситуация (Видео ревю)

Тагове: