Колкото и да ни е приятно да прекарваме свободното си време пред PlayStation-а, трябва да признаем, че София започна да ни липсва доста сериозно. Хапване с колегите в ресторанта до офиса, коктейл след работа в любимия бар, концерт на живо... Всичко, което беше част от живота ни само преди месец и нещо, сега е недостижим блян. Всъщност не толкова недостижим.

Виж още: Още една причина да си останеш вкъщи – новият брой на GoGuide идва директно на дивана ти

Приятелите ни от Go Guide с генералнaта подкрепа на Takeaway.com готвят нещо, което ще ви накара да подскочите от радост и да оставите джойстика да почине за един уикенд. На 2 и 3 март ще се проведе първият по рода си #StayHome Online Festival. В рамките на два дни ще можете да присъствате, макар и виртуално, на редица чудни събития – диджей парти, лайв концерт, stand-up komedy, коктейл клас, йога, караоке и много други. Събитията ще бъдат заснети в някои от добре познатите ни софийски клубове, барове, ресторанти. Ще можете да им се насладите лайв във висока резолюция на stayhomefestival.bg.

Ако искате да подкрепите любимите си градски герои, може да си купите виртуален билет. Той не е задължителен, но считаме, че е добър жест в тези трудни за всички ни времена.

Go Guide Stay Home Festival се организира с подкрепата на Takeaway.com, Fashion DaysModisEasybook.bgThe Stars Group и Somersby.