Както и миналата година, Google Japan рекламира Pixel 7 и 7 Pro с картофен чипс, който подчертава цветовите опции на това поколение.

Потребителите в Япония могат да участват в лотария, за да спечелят една от общо 2000 кутии (не торбички) – с картофен чипс. Опаковката дори представя новия дизайн на Pixel 7 за лентата на камерата с „хапче и кръг“. Кандидатите имат време до петък, 23 септември, за да се запишат.

Налични са четири вкуса, съответстващи на наличните цветове, като се започне със Snow Cheese и Obsidian Pepper, които се предлагат и в двата размера на телефона. Междувременно имаме Hazel Onion в зелено със златисто на Pixel 7 Pro и Salty Lemon[grass] за Pixel 7. (И да, имаме много въпроси относно вкуса на последните две.)

За сравнение Pixel 6 имаше различни дизайни на опаковката, но само един вкус: Googley Salty Flavor. Чисто технически официалната страница на промоцията подчертава Tensor G2, а Google рекламира качеството на снимките и видеото.

Google казва, че тези картофени чипсове са предназначени за споделяне с приятели и семейство преди пускането на Pixel 7 тази есен, но определено трябва да се третират като колекционерски артикул, който бихме искали да е достъпен по целия свят.

Това идва, след като Япония (и други страни от Азиатско-тихоокеанския регион) току-що приключиха разпродажба през уикенда за рождения ден на Google Store, която дойде с ексклузивен калъф за телефон.

Снимка: Google

Виж още: Google Pixel вече не е телефонът с най-дълга софтуерна поддръжка