Huawei открива едноседмична изложба – от 2 до 7 септември, с избрани творби на български автори, подадени за участие в регионалния конкурс за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019. Домакин на изложбата ще бъде едно от най-новите и модерни арт пространства в сърцето на София – nOva Art Space. Галерията се намира на улица "Съборна" № 3 и приема гости от 11 до 19 часа всеки делничен ден и в събота от 11 до 15 часа. Входът за изложбата е свободен.

България е в топ 3 по участия в регионалния конкурс Huawei InFocus Awards 2019. Победителите в него ще бъдат обявени на 8 септември. В nOva Art Space ще видите избрани кадри на български участници – една селекция, направена от талантливия български фотограф Димитър Караниколов. С него ще можете да разговаряте на живо по време на официалното откриване на изложбата на 2 септември, понеделник, от 17 часа. Ще видите също негови собствени кадри, както и такива на други посланици на марката у нас като популярния влогър, създател на уеб филми и наскоро и автор на книга Крис Захариев.

Всички творби, които ще бъдат представени на изложбата, са заснети с мобилни устройства на компанията. Не пропускайте да посетите изложбата на Huawei InFocus Awards 2019 в nOva Art Space от 2 до 7 септември включително и да споделите своите впечатления от нея в официалното Facebook събитие

Вижте още: Huawei Mate X ще използва най-мощния чип на компанията досега