Logitech International представя MX Keys S Combo, MX Keys S и MX Anywhere 3S - най-новите попълнения от премиум Master серията, предназначена за експертни потребители като разработчици на софтуер и творчески професионалисти. С добавянето на Smart Actions, нова функция в приложението Logi Options+, тези нови продукти - MX Keys S Combo, обновената клавиатура MX Keys S и подобрената мишка MX Anywhere 3S - ви довеждат с лекота до "състояние на потока", периода от време, когато сте най-продуктивни и напълно потопени в работата си.

"Потребителите на MX целят да постигнат състояние на поток в работата си - пълно потапяне в работния и творческия процес, - намирайки баланс между предизвикателството на поставената задача и индивидуалните си умения", каза Анатолий Полянкер, генерален мениджър на MX гамата в Logitech. "Нашите нови продукти от Master серията, включващи Smart Actions в приложението Logi Options+, са предназначени за всеки, който търси прецизност, скорост и комфорт, за да постигне оптимална производителност и усещане за удовлетвореност."

Smart Actions
Интелигентните действия в приложението Logi Options+ ви дават силата да автоматизирате множество задачи и да пропускате повтарящи се действия с едно натискане на клавиша, за да можете да рационализирате работния си процес с макроси. Включени са и предварително зададени интелигентни действия с опция за персонализиране, които спомагат за автоматизирането на общи задачи и така ви позволяват да свършите повече.

MX Keys S Combo


MX Keys S Combo включва новата клавиатура MX Keys S, любимата на всички почитатели на марката мишка MX Master 3S и удобната опора за китките MX Palm Rest. Заедно е по-добре! Тази комбинация дава възможност за по-бърза и по-прецизна работа, идеална за опитни професионалисти, фокусирани върху върхови нива на творчество и максимална производителност. Интелигентната подсветка и клавишите с възможност за персонализиране на MX Keys S допълват тихите кликове на MX Master 3S плюс бързото и прецизно скролиране и 8K DPI сензора с плавно проследяване по всички повърхности, дори и стъкло.

MX Keys S
Усъвършенстваната безжична клавиатура с подсветка MX Keys S осигурява перфектно Perfect Stroke писане с нископрофилните си клавиши, оформени като върховете на пръстите ви. MX Keys S е оборудвана с интелигентна подсветка, която разпознава приближаването на ръцете и осветява клавиатурата автоматично. Яркостта на подсветката се настройва в зависимост от светлинните условия в помещението, което вече може да бъде персонализирано в приложението Logi Options+. MX Keys S предлага подобрена клавиатурна подредба и разполага с три нови клавиша за максимална продуктивност и сътрудничество: глас към текст, заглушаване/включване на микрофона и емотикони. Предлага се в цветовете Graphite и Pale Gray.

MX Anywhere 3S

Изпитайте скоростта, прецизността и тишината на електромагнитното MagSpeed скролиране в най-модерната безжична компактна мишка на Logitech, идеална за напреднали потребители, които търсят производителност, преносимост и комфорт навсякъде. Насладете се на технологията Quiet Click, която прави кликванията на MX Anywhere 3S по-тихи от тези на нейната предшественичка (MX Anywhere 3). MX Anywhere 3S разполага с 8000 DPI оптичен сензор, който проследява върху почти всяка повърхност, включително стъкло, и се движи в унисон с вас, докато се местите из различни работни пространства в дома или в офиса.

Подход към устойчивостта
Logitech се ангажира да създаде по-справедлив и благоприятен за климата свят, като работи активно за намаляване на въглеродния си отпечатък. Дизайнът на новите MX продукти ги прави избор, с който ще се чувствате добре. Пластмасовите части в MX Keys S, MX Keys S Combo и MX Anywhere 3S включват сертифицирана постпотребителска рециклирана пластмаса. Така даваме втори живот на остаряла пластмаса от стара потребителска електроника - минимум 11% за MX Keys S, минимум 22% за MX Master 3S (като част от MX Keys S Combo) и минимум 61% за MX Anywhere 3S. Алуминиевата планка в MX Keys S е произведена с възобновяема енергия вместо с енергия от изкопаеми горива за по-малък въглероден отпечатък. Хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки продукти на Logitech, потребителите подкрепят отговорното управление на световните гори. Всички продукти на Logitech са сертифицирани като въглеродно неутрални и използват възобновяема енергия, където е възможно, по време на производството. Въглеродният отпечатък на нашите продукти е намален до нула чрез подкрепа на горските стопанства, възобновяемите енергийни източници, както и на общностите, засегнати от промените в климата.

Цени и наличност
MX Keys S, MX Keys S Combo и MX Anywhere 3S ще бъдат налични през юни 2023 г. на logitech.com и при търговци на дребно. Препоръчителната цена за MX Keys S е 230 лв. с ДДС, MX Keys S Combo е 430 лв. с ДДС, а MX Anywhere 3S е 200 лв. с ДДС. Приложението Logi Options+ е достъпно за безплатно изтегляне тук.

Снимки: Logitech