Netflix прави подобрения във функцията "Моят списък", така че да можете по-лесно да сортирате предаванията и филмите, които сте отбелязали. Първоначално в Android ще можете да филтрирате списъка си по филми, телевизионни предавания, "Не съм започнал", "Започнал" и да сортирате по опции като време на добавяне в списъка, дати на излизане и по азбучен ред, пояснява говорителят на Netflix Лейал Браун пред The Verge.

 
Новите инструменти би трябвало да внесат ред в хаоса на стрийминг платформата. В зависимост от това колко си падате по отметките, опциите за сортиране може да се окажат наистина удобен начин да пресеете потенциално многото неща, които сте добавили в списъка. Браун казва, че това ще бъде въведено първо за Android, а опцията за iOS ще се появи "през следващите няколко седмици". 
От Netflix обогатяват и приложението за операционни системи за смарт телевизори. Вече ще е по-ясно кои са предстоящите премиери, както и ще е по-лесно да се абонирате за известия, когато е настъпил техният момент на слава.  

Снимки: Netflix

Виж още: Филмите, които трябва да гледате тази пролет (ВИДЕО)

Тагове: