В рамките на глобална премиера Samsung Electronics Co., Ltd. представи новата линия хладилници Bespoke Infinite, които в началото ще бъдат налични на някои пазари, а до края на годината – в още държави, включително пет страни в Европа, Мексико, Тайланд и Австралия.

Новият първокласен хладилник за вграждане на Samsung се предлага в различни комбинации по избор – хладилник, фризер или охладител за вино, и се отличава с модерен модулен дизайн, който се вписва във всеки интериор. С изчистените си линии, висококачествени материали и функционалности, които максимално улесняват съхранението на храни, хладилниците Bespoke Infinite Line са едновременно добавена стойност и дълготрайно решение в кухните на потребителите.

„Всяко разширяване на гамата Bespoke своеобразно е новo изживяване за потребителите благодарение на начините за персонализиране. Комбинирайки висококачествени материали с модулния дизайн, хладилниците Bespoke Infinite Line представят характерния за персонализиране на Bespoke почерк за премиум уредите в сектора, предлагайки най-добрата комбинация от стил и производителност“, коментира Джун Хуа Лий, вицепрезидент и ръководител „Потребителско изживяване“ в Samsung Electronics.

Вечен дизайн, който пасва на всяка кухня

Хладилниците Bespoke Infinite Line носят естетика, отразяваща най-новите тенденции, и са създадени да издържат във времето. Известна като Infinite Design, новата естетика се отличава със своя безупречен външен вид, издръжливи материали, първокласно покритие и елегантен дизайн.

Bespoke Infinite Line предлага модулен дизайн, който може да бъде персонализиран и комбиниран, за да отговаря на променящите се нужди на потребителите. Infinite Design подобрява тази гъвкавост, като гарантира, че хладилникът ще излъчва стил, независимо как се променят нуждите на потребителите. Със своите линии, гладка повърхност, Timeless Greige покритие и елегантна златисто-медна рамка хладилникът Bespoke Infinite Line изглежда невероятно във всеки интериор и няма да излезе от мода.
Външната част на хладилника е направена от първокласен алуминий, който е по-устойчив на удари, надраскване и позволява лесно почистване на следи и петна. Интериорът е светъл и изискан. Това се дължи на Metal Cooling и Tunnel Lighting – характеристики, които олицетворяват елегантния баланс между форми и функционалност.

Ефектът Black Metal Cooling на вратата и корпуса не само създава усещане за дълбочина и първокласен външен вид, но също така помага на потребителите да запазват храната свежа за по-дълго време, като бързо компенсира загубата на топлина. Tunnel Lighting на рамката и рафтовете е допълнителен естетически елемент, като същевременно дава на потребителите възможност лесно да виждат какво има в хладилника. Вътрешна част е впечатляваща и много просторна. Хладилникът и фризерът разполагат с общ капацитет от 805 литра, докато частта за вината предлага място за съхранение на до 101 бутилки.

За още повече удобства в кухнята

За да предложи на потребителите изживяване, което е в по-голяма хармония с начина, по който те използват хладилника си в своето ежедневие, Bespoke Infinite Line идва пълен с функции, които увеличават максимално удобството. Заедно тези технологии осигуряват бърз и лесен достъп до свежа храна и напитки.

Новата врата Auto Open Door разполага със сензор отстрани, който незабавно отваря вратата с едно докосване. Това улеснява потребителите, когато например ръцете им са заети с хранителни продукти или са замърсени от приготвянето на храна. Вграденият сензор на вратата елиминира необходимостта от дръжка, която да пречи, а елегантният външен вид на вратата е в синхрон с търсенето на дизайни без излишни елементи.

Каната AutoFill, подходяща за съдомиялна машина, е BPA free и осигурява лесен достъп до освежаващо студена филтрирана вода по всяко време. Тя разполага с вграден инфузер, който позволява на потребителите да създават вкусни ароматизирани напитки, като добавят всякакви плодове и билки, които те харесват. The Dual Auto Ice Marker гарантира, че потребителите винаги ще имат много лед на разположение – на топчета или на кубчета.
 

Гъвкаво охлаждане за оптимална свежест

Гъвкавите опции за съхранение в хладилниците Bespoke Infinite Line позволяват на потребителите да съхраняват едновременно различни храни при оптимални условия, запазвайки всичко вътре вкусно и свежо.

Flex Pantry е чекмедже, независимо от охлаждането в останалата част от хладилника, за което може бързо да се задават различни температури, съобразно ежедневните нужди на потребителите. Двата вградени температурни режима са идеални за съхранение на широка гама от висококачествени съставки – от месо и риба до плодове и зеленчуци, с цел запазване на естествените вкусове и текстури за по-дълго време.
Тройната температурна зона в пространството за съхранение на вино осигурява още по-добро охлаждане и свежест на напитките. С три отделни температурни зони и прецизен контрол то позволява на потребителите да съхраняват едновременно различни бутилки вино при оптимални условия, осигурявайки запазване на качествата на виното.

В синхрон с всеки начин на живот

Възможностите за свързаност на хладилника с други уреди прави използването му лесно, като опростява всичко – от съхранение на вино до управлението на потреблението на енергия.

Услугата SmartThings Sommelier at Home (част от приложението SmartThings app) предлага на потребителите разнообразно висококласно кулинарно изживяване. SmartThings Sommelier at Home дава решение на въпросите, свързани със съхранението на вино, като анализира етикетите на напитките и предлага опции за оптимални условия за съхранение. В комбинация със SmartThings Cooking услугата препоръчва перфектната храна за съчетаване с вино, точно като истински сомелиер.

Благодарение на SmartThings Energy потребителите получават информация в реално време за потреблението на електроенергия на хладилника си, както и съвети за намаляване на въглеродния си отпечатък и спестяване на средства.
AI Energy Mode отива още по-далеч, като анализира навиците за използване и други фактори и оптимизира настройките за пестене на енергия.

За повече информация за Bespoke Infinite Line може да научите тук

Снимки: Samsung