След като сгъваемите устройства на Samsung вече са на път, изтичането на информация за предстоящия Galaxy S24 вероятно ще се засили. Днешният слух е за промяна в дизайна на Galaxy S24 и S24+.

Според авторитетния източник на слухове с тема Samsung, носещ прякора Ice Universe, Samsung вероятно ще сплеска страничната рамка, за да бъде по-съвместима с външния вид на Galaxy Z Fold5 и Z Flip5. В момента Galaxy S23 и Galaxy S23+ имат плосък гръб, но леко изпъкнала средна рамка и това е на път да се промени.

Може би решението е повлияно от външни фактори, като се има предвид, че тенденциите в дизайна през последните няколко години са насочени към плосък дизайн и остри ръбове. Или пък Samsung смята, че по този начин ще подобри допълнително дизайна на Galaxy S24 независимо от тенденциите.

Така или иначе, в доклада изобщо не се споменава Galaxy S24 Ultra, така че както и в досегашните линии на Galaxy S, Ultra ще поеме по различен път. Samsung обикновено разграничава модела Ultra с леко променен дизайн, за да бъде по-лесно разпознаваем.

Снимка: Unsplash

Виж още: От 200 MP до 440 MP: Samsung работи върху извънземни сензори за камери