Веднага след световната премиера на новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4, анонсирана на специално събитие в Барселона като част от стратегията на компанията за носими устройства Fashion Forward, те могат да зарадват и българските потребители, най-нетърпеливите от които ще ги получат в комплект с новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2.

За българския пазар серията Huawei Watch GT 4 ще включва три варианта с диаметър 46мм, предназначени предимно за кавалерите, и още три, с диаметър 41мм, ориентирани към дамската аудитория.

HUAWEI WATCH GT 4 46 мм се характеризира с октагонален дизайн на корпуса, излъчващ сила и здравина. Той идва в класическо черно, с черна каишка от ергономичен флуороеластомер, на препоръчителна цена 499 лева. Отличителен вариант в серията е зеленият - Rainforest Green GMT, чиято текстилно-силиконова каишка е изработена от рециклирани материали, а корпусът е с двуцветен пръстен, специално разработен за активно следящите времето в две часови зони. Неговата препоръчителна цена е 539 лева. Серията включва и подчертано класически бизнес модел със стоманена интегрирана гривна, на цена 699 лева. Всички цитирани цени са в комплект с Huawei FreeBuds SE 2.

Дамските варианти са подчертано олекотени и елегантни и също идват у нас в комплект с FreeBuds SE 2. Зпочваме с класическа каишка от бяла кожа на цена 499 лева, минаваме през миланезе верижката в цвят Light Gold на цена 599 лева и стигаме до перлата на серията, двуцветната Piano Key гривна, в дизайн, вдъхновен от класическите бижута, на база на стомана и фини златисти елементи, която идва с препоръчителна цена 799 лева в комплекта с FreeBuds SE 2.

От 14 септември до 1 октомври 2023 г. включително, можете да поръчате черния и зеления HUAWEI Watch GT 4 46 мм, както Watch GT 4 41мм с бяла кожена каишка и миланезе версията в Light Gold, в комплект с Huawei FreeBuds SE 2, на горепосочените цени.

От 14 септември до 15 октомври 2023г. включително може да поръчате HUAWEI Watch GT 4 46 мм с класическа интегрирана стоманена гривна, както и HUAWEI Watch GT 4 41 мм със стоманена верижка със златисти елементи (Piano Key гривна), в комплект с Huawei FreeBuds SE 2.

Huawei FreeBuds SE 2, които се предлагат в комплектите с новите смарт часовници, са леки и ергономични Bluetooth слушалки с 10мм динамичен драйвер, които поддържат шумопотискане при разговори, бързо зареждане и възпроизвеждане на музика до 9 часа с едно зареждане и до 40 часа заедно с кейса за зареждане. С десетминутно зареждане може да си осигурите до още 3 часа музика и разговори.

Офертите са налични за партньорската мрежа на Huawei България, която включва – А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp. Цветът на слушалките в комплекта е бял.

 

Вижте още: Huawei Watch GT 4 – повече възможности от всякога (ВИДЕО РЕВЮ)