Тази година чакахме лятото по-дълго и по-нетърпеливо, затова вече дойде моментът да му се насладите максимално. Ако прегърнете топлите, дълги вечери, ще имате възможност да създадете незабравими моменти със семейството и приятелите си. Несравнимо удоволствие са прохладните събирания в двора на по питие, барбекю или домашно лятно кино - само описвайки тази картина, със сигурност предизвикваме вълнение тя да се случи наистина. LG разбират очарованието на летните вечери и затова използват революционна технология, с която успяват да уловят изображения и завладяващ звук, с които да превърнат двора ви в изключителен оазис на домашното кино. С LG OLED серия С телевизорите и саундбар системата SC9S летните вечери ще се издигнат на едно ново ниво, което ще вкара магията на лятото директно в двора ви.

Открийте магията на лятото
Лятото е време за приключения, почивки и нови спомени, които да останат завинаги. С LG OLED телевизорите можете да откриете свят с наситени и реалистични цветове, впечатляващи изображения, пренасящи ви в екзотични дестинации, и вълнуващи истории. Представете си да се потопите в кристалночистата вода на самотен остров или да изживеете вълнуващо пътешествия в дивите джунгли - всичко това от удобството и уюта на собствения си двор. С телевизорите на LG тази магия е още по-силна, доближавайки ви до действието и предизвиквайки желанието за летни забавления.

Еквивалент за звук


Точно както лятото има един особен, знаков шум, който не срещаме в нито един от другите сезони, така и саундбарът LG SC9S изпълва въздуха с усещане за богат, завладяващ звук. Предприемайки кинематографското си изживяване, саундбарът ви пренася за едно уникално аудио изживяване, подсилвайки всеки елемент от излъченото съдържание - независимо дали се шепти, говори или смее на него. От лекото поклащане на листата до силните летни бури - всеки звук е прецизно пресъздаден, улавяйки есенцията на сезона и повишавайки изживяването на домашното външно кино.

Безпроблемен монтаж и управление
Със сигурност никой не иска да се занимава с дълго и сложно монтиране точно в приятните летни вечери. Ексклузивната скоба за монтаж на саундбара ви позволява лесно да го поставите в идеална позиция под телевизора, без да е нужно да имате специален шкаф за него. Има елегантен, ненатрапчив дизайн, който идеално допълва телевизора. Oптималният звук се достига изключително лесно, като това може да бъде направено с дистанционното на телевизора и не е нужно да държите повече от едно дистанционно около вас. Можете да управлявате силата на звука, да проверявате състоянието на връзката и дори да избирате режим на звука.

Ако позволите на LG OLED телевизори и саундбар системи да станат част от летните ви вечери, със сигурност ще пожънете успех и ще се насладите на страхотно зрителско изживяване у дома, придружено от много емоции и весели спомени.

Снимки: LG

Тагове: