Президентът и съосновател на Xiaomi, Лин Бин, пусна снимка на предстоящия модел Xiaomi Mi Mix 3 в китайската социална мрежа Weibo. Смартфонът е изключително интригуващ с почти безрамковия си дизайн и двойната слайдър (механична) прднакамера, която се очертава като тенденция при производителите, желаещи да избегнат прореза на екрана. Както при Oppo Find X, тя "изскача" от горната част на корпуса, за да снимате с нея.

Очаква се Xiaomi да представи Mi Mix 3 към края на октомври. С него моделите на производителя от категорията "флагман" за 2018г. ще станат не по-малко от 5. Дали не е дошъл момента Xiaomi да намали оборотите и да оптимизира продуктовата си линия така, че да не се чудите кой от петте модела със Snapdragon 845 да изберете по-напред?

От друга страна, почти всеки от флагманите на Xiaomi има поне по една уникална характеристика. Например, Black Shark е откровено геймърски смартфон. Mi 8 има 3D лицево разпознаване, а Mi 8 Explorer има вграден в екрана скенер на пръстови отпечатъци. Poco F1 пък предлага мощен хардуер на много достъпна цена. Mi Mix 3 със сигурност ще намери мястото си в каталога на марката с безрамковия дизайн и механичната камера.

Тагове: