Huawei Technologies стартира нова дългосрочна сервизна кампания, в рамките на която всеки притежател на Huawei устройство, което е в стандартния гаранционен срок, може да закупи допълнителна година гаранция за него. Кампанията покрива смартфони, таблети, лаптопи, монитори, слушалки и смарт часовници, които са закупени от официалните партньори на Huawei България. Закупуването ѝ и използването ѝ е възможно само през оторизирания сервизен център на Huawei, намиращ се на ул. „Леге“ 6, София, а преди да го посетите, можете да се информирате за цената на допълнителната гаранция за вашето устройство тук.  Така например цената за „12 месеца удължена гаранция“ на новите Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro е 58.99 лева.

Услугата „12 месеца удължена гаранция“ дава допълнителни дванадесет месеца гаранция извън стандартната, предоставена от Huawei за закупения продукт. Като част от нея клиентът може да се възползва от безплатната двупосочна куриерска услуга за повредено устройство при заявка на номер 0800 18818, която покрива всички гаранционни устройства и цялата територия на страната. Ремонтите се покриват и се извършват само с оригинални части на Huawei, като в периода на удължената гаранция не се покрива ремонт/подмяна на батерия в смартфон устройства.

Кампанията „12 месеца удължена гаранция“ е част от цялостната стратегия на Huawei за грижа за българските клиенти през целия жизнен цикъл на техните Huawei устройства. Към момента компанията предлага 50 лева отстъпка при извънгаранционно обслужване и безплатна смяна на протектор на дисплей в последните четвъртък, петък и понеделник от всеки календарен месец. Междувременно до края на 2022 година всеки може да се възползва от кампанията за безплатна смяна на протектор, безплатно почистване и освежаване и до 20% отстъпка за смяна на дисплей или основен модул.

Повече информация за кампанията „12 месеца удължена гаранция“ може да намерите тук.

Снимки: Huawei