Няма как да не сте попадали на онези сърцераздирателни картинки, в които момче завързва връзките на момиче. Оказва се, че тази романтика вече е отживелица, поне що се отнася до новия Nike Go FlyEase. Те не само че нямат връзки, ами можете и да ги обуете и без ръце. Да, моделът по описание напомня на Nike Adapt, но уникалното е, че в случая дори няма нужда от приложение, синхронизации и каквото и да е - просто скачате в тях и потегляте към приключението. 

 
За да постигнат това, на Nike им са били нужни две години, посветени в разработването и синхронизирането на бистабилна панта и обтегач, които са основополагащи за постигането на желания резултат. Използван е и многовековният навик на човека да настъпва с противоположния крак петата на обувката, за да я събуе. Поради зрителна измама ни се струва, че маратонката се разделя на две, но се оказва, че пантата се активира само при обуване и събуване, което поставя Nike GO FlyEase в стабилна позиция както към ходилото, така и към земята. Разбира се, не са пренебрегнати и качествените материали, които са специално обработени с UV защита. Те ще бъдат подходящи за всякакъв вид спорт, включително бягане и баскетбол
Очаква се първите бройки в 3 цветови комбинации да са налични след 15.02.2021 за избрани Nike Members, а останалите ще имаме достъп до цветната иновация малко по-късно през годината.  

Снимки:

Виж още: И Nike Jordan XI се обзавеждат с автоматични връзки