Какво е за вас една прекрасна вечер? Бойно поле в някой галактически екшън, драмата на футболно-зеления терен от последния кръг на Висшата лига или ефектната музикална сцена, върху която се вихри звезден концерт? Всички те приятно допълвани от сияещата Ambilight технология, усилваща уникалното изживяване? Новата разкошна продуктова линия на Philips: The One, серия 8507, може всичко това и ще пренесе киноекрана у дома ви. Ето как.

 

БЪРЗ P5 ПРОЦЕСОР И ПЪЛНО ПОТАПЯНЕ ВЪВ ФИЛМА

 

Наличната вече в няколко поколения телевизори Amiblight технология не престава да ни удивлява и да променя начина, по който гледаме телевизия. Инсталираните светодиоди по ръба на телевизора светят и променят цвета си в идеален синхрон със сцените на екрана или с вашата музика. Представете си, че нямате търпение да гледате следващия страхотен холивудски екшън от удобството на дивана. Приготвяте пуканки или чипс, до тях чаша с любимата напитка. Пускате телевизора и се потапяте в Космоса. В тъмната стая виждате само черно, надупчено от малките звезди на екрана. Появява се кораб. Движението му е плавно, а отблясъците на двигателите разкъсват мрака. Лекият ореол светлина зад екрана осветява нежно стената, а потапянето във филма е пълно. Това е Ambilight, чиито цветове и интензитет се променят според съдържанието, но можете да коригирате поведението им и чрез допълнителни настройки.

Чрез видеопроцесора P5 Perfect Picture на Philips и най-плавните, резки като бръснач 4К изображения се възпроизвеждат с невероятен детайл и дълбочина – всеки път и от всеки източник, независимо дали гледате спортна среща на живо или стриймвате любимия си сериал по Netflix. Детайлите имат видимо повече дълбочина. При максимална яркост 500 нита цветовете са ярки, а тоновете на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки детайл. А в морето от различни HDR стандарти Philips The One са истински капитан – серията чисто и просто поддържа всички съвременни формати: HDR10, HDR10+, HLG и Dolby Vision. Познавачите ще оценят и сертификата Calman Ready, който означава, че може да използвате софтуера за фина цветова настройка Calman, за да оптимизирате цветовете за уникално зрително изживяване.

 

РАДОСТ, НО ЗА ВСИЧКИ СЕТИВА!

 

Удоволствието е не само за очите, но и за чувството ви за естетика. Моделите от серията са с красив сребрист оттенък, почти нямат рамка и подхождат практически на всеки интериор. Двойката сребърни крачета във V-образна форма са едновременно елегантни, но и осигуряващи отлична балансирана опора за екрана. Затова телевизорът се слива със заобикалящата го среда и се превръща в естествен елемент от помещението. Зарадвайте и слуха си. По традиция Philips предлагат отличен звук, а при серията The One 8507 той достига 20 W RMS мощност, допълнен от пространственото звучене на Dolby Atmos. Технологията позволява да чуете ясно всеки източник на звук в сцените и да изживеете звуковите ефекти така, сякаш те наистина се случват около вас. DTS HD пък означава, че ви е гарантиран съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, който се възпроизвежда при максимална сила на звука без промени или изкривяване. Възможността за безжичен звук, създавана от технологията DTS PlayFi, пък ви позволява да се свържете със съвместими тонколони и безжични високоговорители у дома си за броени секунди. Philips е и първата голяма тв марка, която включва опции за персонализиране на звуковото изживяване – Mimi Sound. Така може да създадете свой профил, съобразен с вашите лични слухови нужди, например най-ниските стойности, които чувате, или възможността да разграничавате истинския звук от фоновия шум.

 

БОГАТСТВО ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СВЪРЗВАНЕ

 

Телевизорът предлага цели 4 HDMI 2.1 изхода за 4К видео и 2 USB порта. Така че можете спокойно да свържете към него някой друг компютър, лаптоп, USB флашка или външен твърд диск – за да гледате снимки и видеа от последното си морско приключение или пък просто да сърфирате на по-голям екран. Наличните HDMI портове осигуряват висококачествена връзка между екрана и цяла гама от дигитални устройства, ползващи този стандарт – домашни гейм конзоли (Xbox Series X/S, PlayStation 5 или PlayStation 4), смартфони с micro HDMI порт, цифрови камери и фотоапарати, както и видеокарти с HDMI изход и поддръжка на HDR. Специално за запалените геймъри функцията Game Bar дава възможност за бърз достъп до различни настройки, свързани с това, как изглеждат игрите, които да променят в движение. А пък Bluetooth 5.0 осигурява стабилна безжична връзка, ако решите да добавяте периферия, като клавиатури или яки аудио или гейм слушалки.

 

УМЕН, ПО-УМЕН, THE ONE!

 

Безжично сърфиране в интернет, споделяне на снимки в социални мрежи, директен стрийминг на съдържание от глобалната мрежа или отделни комерсиални услуги, десетки други приложения, създадени специално за тези телевизори – всичко това е част от умната серия The One 8507 на Philips, изградена върху Android 11. Телевизорът осигурява достъп до Google Play и приложенията на Philips, за да сваляте различни филми, музика, приложения и игри. Така, ако няма нищо интересно по телевизията или искате да правите нещо по-различно, можете да използвате точно тази функция на моделите. Вградената памет от 16 GB осигурява достатъчно място за любимото ви съдържание. Дори дистанционното управление разполага със собствен бутон за активация на Google Assistant, а пък ако притежавате устройства с гласовия асистент Alexa на Amazon, може да контролирате телевизора директно с него. Всичко това превръща телевизора в отправна точка за пълно мултимедийно изживяване.

Телевизорите от серията Philips The One 8507 се предлагат в размер от 43, 50, 58 и 65 инча, така че лесно да откриете подходящия за вашето помещение. Но на който и размер да се спрете, винаги ще знаете, че това е правилният телевизор. Защото той е The One и наистина е лесно да го избереш!

Снимки: Philips