Philips 279C9 идва с гръм и трясък в света на мониторите с едно голямо предимство – висока производителност. Става въпрос за отличен 27-инчов 4K дисплей, който може да ви даде страхотно качество на картината благодарение на 4K резолюцията и отличния IPS панел. Освен това моделът може да се похвали с много елегантен и модерен дизайн, който е достатъчно компактен благодарение на тънките рамки – неслучайно завоюва престижните награди за дизайн от iF Design и Red Dot за 2020 година. Нека го видим отблизо!

Елегантен във всяко отношение

От чисто дизайнерска гледна точка Philips 279C9 е истинска радост за окото. Като за начало супер тънките рамки от четирите страни на IPS панела осигуряват елегантен и съвременен външен вид и създават усещането за още по-голям размер на дисплея. Изцяло металната стойка на 279C9 също е с отлично качество и притежава пълния набор от настройки, включително за височина, завъртане, наклон и завъртане в портретен режим. Моделът е със SmartErgoBase технология, която позволява акуратно подреждане на кабелите отзад, така че онези, които държат на спретнато работно място, ще могат да организират кабелите по най-добрия начин. Като цяло впечатлението, което оставя мониторът, е за висококачествено устройство, което изглежда по-скъпо и специално от събратята си в средния ценови диапазон.

В света на високите резолюции

Philips 279C9 използва високоефективен IPS панел, осигурявайки изображения с разделителна способност UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160 пиксела). Независимо дали става въпрос за забавления с игри и филми или работа в офиса, дисплеят на Philips 279C9 ще се справи изключително добре с всяка задача. IPS дисплеят използва иновативна технология, която ще ви позволи да виждате перфектно картината дори ако гледате отстрани на нея – широките ъгли на гледане от 178/178 градуса позволяват комфортна работа от почти всеки ъгъл. Няма нужда да споменаваме, че за разлика от обикновените панели IPS дисплеят предоставя далеч по-отчетливи образи с наситени цветове. Като споменахме гейминга – мониторът е подходящ за всяка нова игра, предоставяйки плавна картина без артефакти при 75 Hz честота на кадрите чрез технологията AMD FreeSync.

По дълбоки цветове

Philips 279C9 е снабден със сертификат от VESA DisplayHDR 400, което е значителен напредък спрямо нормалните SDR дисплеи. За разлика от другите "HDR съвместими" екрани истинският DisplayHDR 400 е способен да възпроизвежда кадрите с удивителна яркост, контраст и цветове. Технологията за локално затъмняване и високата яркост от 400 нита прави така, че изображенията оживяват най-вече заради по-дълбоките и по-наситени черни цветове, което цялостно влияе на картината. Щадящият очите режим LowBlue се грижи за тях, намалявайки влиянието на късите вълни в синия диапазон, които може да причинят увреждания при по-дълго гледане в монитора.

Безпроблемна връзка с всички устройства

Този монитор от Philips е богат на опции за свързване, налице са един DisplayPort 1.4, два порта HDMI 2.0 и USB type-C конектор с подаване на мощност. С последния можете директно да зареждате вашето съвместимо устройство, като USB-C конекторът позволява лесна връзка само с един кабел. Може да гледате видеоклипове с висока резолюция или да прехвърляте данни с много висока скорост, докато в същото време захранвате и презареждате телефона си например.

С фантастичния си 4K панел, стилния и ергономичен дизайн, поддръжката на FreeSync и USB-C порт (наред с другите опции за свързване) този монитор е идеално подходящ както за дистанционна работа от къщи и работа в офиса, така и за забавления с филми и игри у дома. Може да откриете повече за него на този ЛИНК.

 

Вижте още: Philips The One 8507: телевизорът, който е лесно да избереш!