Avia Media Player (Chromecast)


sAvia ви позволява да възпроизвеждате, управлявате и споделяте вашите лични мултимедийни файлове. Ще получите безпроблемен достъп до снимки, видео и музика от Facebook, Dropbox и Picasa, както, разбира се, и от локалното хранилище на устройството ви. Т.е. ще имате достъп до цялата си мултимедийна колекция от едно и също място.

Avia също така е оптимизиран за работа с Chromecast устройството на Google и работи на Android смартфони, таблети, Kindle Fire и Google TV™. Може да използвате Avia почти навсякъде, където имате мултимедийни файлове.

Може да създавате плейлисти и фотоалбуми и дори да ги синхронизирате с музика, Avia ви дава пълен контрол.

Споделянето е повече от лесно. Просто натиснете Chromecast бутона или изберете съвместим DLNA телевизор, и файловете ви ще се покажат на съответния тв екран. Можете дори да пращате мултимедийно съдържание върху смартфон или таблет на ваш приятел.
Вашите медийни файлове са направени, за да бъдат споделяни, а Avia прави точно това.

 

Цена: Безплатно (5 лв., ако искате поддръжка на Chromecast)

 


Изтегли приложението от Google Play Store


 

Zen Brush (Android, iOS)


sZen Brush е приложение, което ви позволява лесно да се насладите на усещането да използвате четка и мастило, за да напишете или да нарисувате нещо. То дава свобода на всеки да изпълнява с лекота движения, с които да визуализира пленителната текстура на истинска четка и мастило. Създавайте майсторски произведения като най-добрите калиграфи и използвайте шаблони от голямата колекция на приложението.

ZenBrush разполага със:

  • 41 вида шаблони, от които само 10 са на разположение в безплатната версия
  • Brush плъзгача за регулиране на размера
  • 3 мастилени нюанса
  • Инструмент за изтриване
  • Undo (еднократно при безплатната версия)
  • Запазване на снимки в галерията на устройството
  • Споделяне на вашите снимки с любимата в Twitter, Facebook, чрез Еmail и т.н.
  • Поддръжка за стилуси

Забележка: Възползвайте се от безплатната версия, за да се уверите в качествата на Zen Brush и да видите как работи на вашето устройство, преди да надградите до пълната версия.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store


 

One Today by Google (Android, iOS)


sOne Today е приложение, което ви позволява да дадете малко, но да промените МНОГО!
Вдъхновете се - Откривайте нови благотворителни кампании всеки ден и дайте своята лепта за нуждаещите се хора по света.

Просто дарете - Един проект, един бутон, един долар и една добра постъпка. Ти си герой!
Разпространявайте любовта - Споделете тази благородна кауза с приятелите и усетете споделеното удоволствие.

Може да изтеглите One Today от Google Play и Apple App Store, но първоначално то ще работи само с покани. Постепенно всеки притежател на Android или iOS устройство ще може да го използва.
One Today ежедневно ще показва информация за различна благотворителна организация. А ако потребителят желае, ще може да дари $1 посредством Google Wallet. И въпреки че в момента приложението е налично само в САЩ, то много бързо ще бъде разпространено в останалата част на света.

От Google уточняват, че организациите, които се представят през приложението, са независими. И това, че са включени в One Today, няма да означава, че интернет гигантът ги подкрепя официално или ги рекламира за сметка на други.  

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store


 

Flow for Instagram (iOS)


sFlow е липсващото iPad приложение за Instagram!
Instagram е страхотен инструмент за заснемане и споделяне на интересни моментите от вашия iPhone, но какво да кажем за разглеждане на тези моменти на вашия iPad? Не мислите ли, че нещо липсва...

Flow за Instagram е приложение, проектирано специално за вашия iPad. Преглеждайте профила си както никога преди и получете повече от по големия екран на iPad-a ви.
Разгледайте и коментирайте специални моменти, заедно с приятелите си и открийте интересно съдържание от цял свят.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Jack of Tools Pro (WP)


sJack of Tools е умен начин да носите със себе си няколко от полезни инструменти.

Искате ли да знаете на какви точно координати се намирате, според GPS-а? Колко сте висок/а? Или може би просто искате строителен метър, за да измерите нивото на бюрото ви.  

Инструментите на Jack включват LED фенерче, компас, географска камера, виртуална строителна рулетка, координати, надморската височина, скорост и позиция (включително средни и максимални маркери на скоростта), база разстояние, шублер, лупа и звук.

Допълнителните функции включват възможност за публикуване на текущото ви местоположение, скорост (средна и максимална), "прозрачен" режим за компаса и т.н.

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

MoliPlayer Pro (Android, iOS, WP)

 


sАко обичате да гледате филми на вашия Windows Phone, но ви е омръзнало от правене на "хватки", за да пуснете желаното съдържание, то MoliPlayer Pro е правилното приложение за вас.

Със значителни подобрена способност за възпроизвеждане на видео, платформата може да пусне "всичко, което хвърлите в нея" - RMVB, AVI, MKV, FLV, FLAC, APE... и какво ли още не.

Инструментът за управление на файлове в MoliPlayer Pro дава възможност за локално възпроизвеждане на WP8 телефони. Можете да изберете да качите видео или музика на вътрешна памет или SD картата на вашия телефон с висока скорост. Или можете да прехвърляте файлове на мобилното си устройство с браузъра в Wi-Fi режим.

 

Цена: $2,99


Изтегли приложението от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store