VIVACOM предлага атрактивна оферта с 50% отстъпка от абонаментните планове за фиксиран интернет и/или телевизия, от която клиентите могат да се възползват само през месец май. Всеки частен или бизнес клиент, който сключи нов или преподпише вече съществуващ договор в последните три месеца на текущия договор за две години за съответните услуги, ще заплаща половин месечна такса за първата година.

Комбинираните планове за домашен интернет и телевизия осигуряват атрактивни цени за двете услуги, като базовият пакет за скорост 20 Mbps и повече от 40 ТВ канала, от който могат да се възползват клиентите, ще е само за 8,90 лв. на месец за първата година, вместо досегашните 17,80 лв. Всеки потребител на VIVACOM може да формира индивидуален пакет, отговарящ на собственото му потребление, като избере варианти с до 100 Mbps трафик и над 130 телевизионни канала. Всички комбинации за домашен интернет и телевизия ще бъдат с 50% отстъпка от таксата през първата година.

Промоционалната отстъпка в размер на половин месечна такса за една година важи и за потребителите на телевизионна услуга VIVACOM TV или IPTV. Абонатите могат да получат повече от 40 канала само за 5,90 лв. на месец за първата година или да изберат между пакети с над 80 ТВ програми. Както досега, клиентите могат да разчитат на безплатно HD оборудване и 24-часова техническа поддръжка.

Атрактивната оферта важи и за плановете за фиксиран интернет - VIVACOM NET и Fiber Net. Потребителите ще получат скорост от 20 до 100 mbps на цени от 7,90 лв. до 18,90 лв. на месец през първата година, в зависимост от избрания пакет. В допълнение към големите отстъпки, те ще се възползват от безплатна инсталация, безплатен Wi-Fi рутер/модем, подарък антивирусен софтуер ESED NOD 32 и възможност за включване на неограничен мобилен интернет без месечна такса чрез опцията Traffic Plus.

Тагове: