Популярният инструмен за за мениджмънт на социални медии, HootSuite, пусна интересно рекламно видео, в което пресъздава супер успешния HBO сериал "Игра на тронове", включвайки като главни герои - Facebook, Google, Twitter, LinkedIn, SnapChat, WhatsApp и други.

"По случай четвъртия сезон на сериала ние искахме да направим наша собствена интерпретация на емблематичните встъпителни индродукции", споделят от екипа на HootSuite.
HootSuite обединява социалните мрежи в една платформа, така че компаниите и организациите, малки или големи, могат да изпълняват своите медийни стратегии много лесно.Всичко е събрано в едно удобно уеб-базирано табло.

Освен това можете да генерирате всякакви анализи – активност на потребителите, локално търсене, харесвания и споделяне на вашите публикации. Разполагате и с инструмент, който визуализира всички ваши публикации по – дни, часове и години, което дава възможност да следите историята на всичките си кампнаии.

Безплатната версия ви позволява да работите с 5 профила едновременно и най–хубавото е че няма никакви реклами по работното ви табло. Ако търсите лесен за използване инструмент за да получите максимума от вашият социален медиен маркетинг то това е HootSuit. Тук може да намерите версии за Android, iOS както и Google Chrome приставка.

 

 

Рап албум по "Игра на тронове".