От какво се нуждаят жените? А мъжете от какво имат нужда? Все въпроси, на които сигурно и най-големите философи нямат правилен отговор. Затова пък Google знае тези две вселенски тайни. Опитайте да напишете “men need” в търсачката и вижте какви възможности ще ви предложи алгоритъмът за предвиждане на търсената от вас фраза. Сред предложенията ще има „внимание”, „лично пространство” и доста по-прозаични неща като... Всъщност проверете сами. Що се отнася до жените, според Google дамите имат нужда да бъдат доминирани, нуждаят се и от внимание и мъже. Опитайте да проверите тази теория, като изпишете „women need” в търсачката. 

 

Вижте как от I Love Chart са систематизирали нуждите на силния и слабия пол според Google autocomplete (кликнете върху изображението за по-голям размер и източник): 

 

 

Въпреки че дамите са от Венера, а господата са от Марс, има пресечна точка. Независимо от пола, всички имаме нужда да бъдем желани и... да пораснем.

 

*Забележка: Опитахме да извлечем мъдростта на Google autocomplete и на български, но за съжаление алгоритъмът не разпозна фрази като "жените искат" и "мъжете имат нужда".

 

Тагове:
Още от Social