Писали сме достатъчно за HTC One M9, дори сме виждали реални (както се твърди от източниците) изображения на алуминиевото му тяло, но сега е време да видим смартфона в пълния му блясък.

Снимките в галерията ни не идват официално от HTC, а от phonedesigner.eu и да, те са фалшиви, но реално отразяват това, което би могло да бъде крайният продукт на HTC, т.е. това, което ще видим на 1 март.

Елегантният дизайн на предната и задната част на HTC One M9 (или ако предпочитате Hima), които виждате на снимките, се базира на всички досегашните течове, които сме ви показвали. Екранът отпред е с минимални странични рамки, BoomSound високоговорителите са точно копие на тези от Nexus 9, а отзад панелът е почти идентичен с M8 - с тази разлика, че камерата е само една и е квадратна. Предната камера е позиционирана в средата и прилича много на тази при Desire EYE. Бутонът за включване и изключване е вече отстрани, което със сигурност ще присъства и във финалната версия на HTC, а отляво забелязваме и слот за microSD карта.

Ако можем да обобщим, дизайнът, който виждаме тук, е вдъхновен от One и Desire моделите и изглежда дяволски добре. Колко от вас ще се радват да видят One M9 в тази светлина?

 

Прочетете още: HTC One M9: Всичко, което знаем