Добре дошли във втория епизод на рубриката "Заслужава ли си?",  в която екипът ни тества  продукти и услуги и споделя своето мнение за техните плюсове и минуси. В този епизод Хели, Тодори и Стоян подробно споделят впечатленията си от 5-те най-големи стрийминг платформи за филми и сериали  - Disney +, Amazon Prime, HBO MAX, Apple TV и Netflix. Започвайки от цена, каталог с филми и сериали, удобство на интерфейса, допълнителни екстри и качество на картината.
Ако все още се чудите за коя платформа да се абонирате - вярваме, че ще ви бъдем много полезни! Останете до края и за няколко специални предложения за интересни стрийминг платформи. Приятно слушане! 
Специални благодарности към нашия партньор PokerStars - продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера. Повече информация на https://bit.ly/3YqhJTN

Може да откриете HiCast в:

 

·       Spotify

·       Apple Podcasts

·       Pocket Casts

·       Anchor

·       Castbox

Тагове: