Всеки собственик на четириног домашен любимец инстинктивно усеща кои са любимите кътчета на кучето из квартала. Може би си харесва някоя стара кола, около която да се върти в търсене на сянка, или пък обича да гони топката из детската площадка. Но пък ако можеше да ви отговори къде най-много му се ходи в един (надяваме се) слънчев неделен следобед, думите Dog Fest 5 щяха да бъдат излаяни от муцунката му на секундата.

Стана топло, време е да открием сезона на градинките

На 4 юни кучешката градинка на задния вход на Парк център за пети пореден път - хей, как само лети времето - ще стане арена на единственото по рода си кучешко събитие, в което фокусът не сме ние, а нашите усмихнати опашатковци. Точно така, идва време за редовния ни Dog Fest само и единствено с мисъл за твоя домашен любимец. Доведи го на мегакупон под открито небе, остави го да се помотае с приятели, да участва в игри, да хапне вкусни изкушения за награда и да потича волно по зелените площи.

Няма как да бъде иначе, тъй като и кучето си е с голяма душа, която иска своето - развлечения и контакти. И понеже е великодушно, ще ти позволи да се забавляваш наравно с него.

Така ще имаш възможност за среща с изложители и специалисти в областта, ще можеш да разбереш кои са най-добрите продукти за твоето куче и отново ще обърнем внимание и на тези четириноги, които копнеят най-искрено за дом и грижа – животните от приютите и по-специално кучетата.

С много лапи идва и много отговорност

Ако отскоро си горд стопанин на четири лапи у дома, със сигурност имаш нужда от повече информация и ценни съвети. Защо се случва това или не се получава онова? Нормално, никой не се е родил научен, а с многото лапи идва и много отговорност да бъдеш грижовен и добър собственик. Ето защо за стопаните ще има лекционна част. Така че, ако се чудиш защо четириногият ти приятел не слуша - спокойно имаме цял куп обучителни хитрости, които ще бъдат представени от треньорите в най-послушното училище за любимци в София. Тези, които винаги са мечтали да имат куче, да не губят надежда.

За добра кауза

И да, осиновяването на домашно куче е съвсем възможно. Ще можеш освен цялото забавление да се включиш и в каузите на приютите, да станеш дарител и да научиш какви са другите възможности да помогнеш или да осиновиш нов член на кучешкото си семейство.

Да не забравяме и нашето собствено.

Най-малките посетители пък ще могат да се забавляват в детски кът с арт работилница и занимателни игри. Музикалната атмосфера сме поверили на DJ, за да може партито да е още по-приятно. Отново си партнираме с марка Stella Artois, която е подготвила специално за всички посетители зона за релакс, където можеш да споделиш момента с приятели и близки. Stella Artois се е утвърдила като една от най-продаваните белгийски бири в света и е звездата на всяко събитие и празненство. Наслади се на неустоимия вкус на Stella Artois и може да спечелиш блестящи награди.

Ще се разхлаждаме и със сладоледите на Gelatiamo, защото, макар засега топлото време да се бави, сме сигурни, че през юни вече ще е друго.

Изведи твоето куче на истински празник, посветен на самото него, а ти разпусни с други любители на живота с опашат другар.

Снимка: Unsplash