Стартира най-голямото изложение за потребителска електроника и домакинска техника в Европа IFA 2009 г.

От 4 до 9 септември на IFA, най-голямото търговско изложение за потребителска електроника и електро-домакински уреди, 1164 изложители ще представят в палатите на изложбения център Messe в Берлин последните новости и тенденции в света на техниката. Изложението се разпростира на обща площ от 121 000 квадратни метра, и стартира с нов рекорд по изградени и отдадени под наем изложбени площи. Въпреки бушуващата икономическа криза редовното участие на водещи компании и нарастващия брой на производителите на домакински уреди доведоха до прогнозируема стабилност и успех на изложението, развило уникална и успешна концепция за развитие на индустрията и търговията на потребителска електроника в дългосрочен бизнес план.

Големият брой нови и иновативни продукти и постижения, които традиционно са премиери на IFA, генерират постоянен растеж в сегмента и създават нови пазари. На изложението се очаква да бъдат сключени сделки на обща стойност над 3 милиарда евро.
Според д-р Кристиан Гьоке, главен оперативен директор на Messe, IFA е международен индустриален индикатор, отразяващ тенденциите, състоянието на икономиката и здравето на пазара на потребителска електроника. Особено в края на стопанска година, преминала под натиска на световна икономическа криза.

Очаквайте ексклузивни репортажи за водещите иновации и нови продукти представени на IFA от специалния пратеник на сп. HIComm.

Тагове: