Гостува ни Стоян Стоянов от българската компания за визуални ефекти Elektrick.me, която покорява българската и международната сцена през последните 10 години. Не пропускайте този епизод, за да разберете повече за създаването на компанията, тайната на 3D mapping-а и как изкуственият интелект променя с бързи темпове света на визуалните ефекти, киното и телевизията.

Този подкаст достига до вас благодарение на PokerStars, част от Flutter International – международната дивизия на Flutter Entertainment, – водеща глобална компания за онлайн спортни залагания и игри, управляваща някои от най-иновативните, разнообразни и отличителни брандове в сектора. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера. Повече информация за кариерните възможности, които Flutter International предлага, може да намерите на: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://careers.flutterinternational.com/jobs/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

Акценти

⁠SpaceX изстреля успешно американски лунен модул в опит да влезе в космическата история.⁠
⁠Учени създават нова хибридна храна, като отглеждат говеждо месо в оризови зърна!⁠
⁠NVIDIA представи своя суперкомпютър Eos⁠⁠Sora на OpenAI ни приближава с една мамутска стъпка към бездната на изкуствения интелект.⁠
⁠Програмите с ИИ за набиране на персонал пренебрегват добри кандидати.⁠
⁠Пускането на Nintendo Switch 2 се отлага за 2025 г.⁠


Филми/Сериали

⁠Napoleon⁠
X-Files S1

 

Очакваме ви в нашата ⁠⁠⁠Facebook⁠.⁠

Може да откриете HiCast в:

·       Spotify

·       Apple Podcasts

·       Pocket Casts

·       Anchor

·       Castbox

Тагове: