Ако сте на ти с компютрите и програмирането и една от мечтите ви е да работите за Apple, новата оферта на компанията за работа ви дава възможност да развивате Apple Maps.

Всъщност Apple иска да направи своята картографска услуга по-функционална - повече от това да ви предлага насоки и да дава информация за местоположението ви. Работата изисква хора, които могат да изградят някои "обществени услуги", а също така се посочва нуждата от инженерни познания за "работа върху рамки и плъгини, които ще позволяват на Apple Maps да се интегрира по-дълбоко и безпроблемно с части на системата, като Siri и Passbook, за да се разшири и подобри работата и обратната връзка."

Не е известно точно какви функции искат да подобрят от Apple или как да се случи точно това. Но компанията вече привлича местни бизнеси, които да се ангажират и да докладват за нередности от тяхното място, така че новата обява за работа е различен подход за подобряването на картографската услуга. Apple бавно възстановява доверието на обществото в Maps и поканата за помощ е нова крачка към това.

А вие смятате ли, че Apple Maps може да се справи с конкуренцията на Google Maps и Here Maps на Nokia?

 

Прочетете още: Boom 2 ще задоволи аудио капризите на всеки Mac потребител 

Тагове: