В анкетата миналата седмица ви попитахме дали смятате, че Apple трябва да анонсира по-голям iPhone. Според повечето слухове, на които сме склонни да се доверим, компанията ще анонсира един или два модела iPhone 6 на 9 септември и решихме, че би било интересно да научим мнението ви.

Най-много от вас са отговорили, че не се вълнуват от следващото поколение iPhone — цели 41%. 22.6% са на мнение, че анонсът на по-голям модел би бил добър ход, стига диагоналът на дисплея да не надвишава 5 инча. 18.7% намират и модел над 5 инча за добра идея. Стига повечето слухове да са верни, възможно е да има устройства и за двете групи. 8.8% не мислят, че текущият размер от 4 инча трябва да се променя, докато 4.9% вярват, че запазването му в комбинация с един или няколко по-големи модела би било добра идея. 3.9% пък се колебаят.

Не пропускайте да отговорите и на новата ни анкета, в която ви питаме колко бърз мобилен интернет трафик е включен в абонаментния ви план. Тук може да разгледате резултатите от предходната ни анкета.

Тагове: