Брандът Honor (част от Huawei) предлага десет Honor 6X смартфона за тестване от крайни потребители, съобщи Softpedia. Новата програма важи за всеки над 18 години, гражданин на ЕС, който живее в Германия, Франция, Италия или Великобритания. Компанията предлага тази възможност на крайни потребители, защото смята, че именно те биха тествали устройството в реалния свят по-добре от дизайнерите и инженерите вътре. 

Желаещите ще трябва да се регистрират на сайта на компанията. След това ще бъдат избрани десет щастливеца, които ще получат устройството си до 30 януари

По време на тестовия период, от потребителите ще се очаква да подават данни и мнения за работата на устройството по четири направления: двойната камера, батерията, производителността и финално заключение. След края на всяка седмица потребителите ще трябва да добавят данните чрез текст и снимки. Крайните резултати ще бъдат компилирани от Huawei, която ще ги качи на сайта. В края на тестинг програмата (3 март), Huawei ще избере един щастливец, който ще може да запази устройството за себе си, а от другите ще се очаква да го върнат. 

Цената на Huawei Honor 6X към момента е 250 долара.

Прочетете: Ако имате телефон Huawei, тук ще видите дали ще получи ъпдейт до Nougat

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Добри новини за собствениците на Huawei смартфони

181 | 21.05.2019
Още от Tech

Как да възстановиш изтритите от баба ти снимки от бала

1 | 22.05.2019