Приходите на НТС най-сетне вървят нагоре и всичко това е благодарение на актуалния флагман HTC U11. Тайванската компания отчете, че през юни има с 50 процента по-високи приходи от предходния месец.

Общите приходи на компанията за юни са 225.2 милиона долара, което е по-добре както от май 2017 г., така и от май 2016 г., когато пък бе пуснат НТС 10. Всъщност от новия флагман вече са продадени повече бройки, отколкото от НТС 10 изобщо, а HTC U11 е на пазара само от месец.

Слуховете твърдят, че НТС е ангажирана и с още две нови устройства по поръчка на Google: Pixel 2 и Pixel 2 XL. Изглежда, че тайванците отново са спечелили доверието на гиганта за сметка на LG, за която се говореше, че ще участва тази година. До момента по данни на Play Store са продадени над милион Pixel и Pixel XL телефони, така че интересът към наследниците им закономерно ще е голям.

Така, покрай добрите финансови резултати, бъдещите ангажименти, успеха на новия интерфейс Edge Sense и слуховете за нов самостоятелен VR шлем, изглежда, че компанията най-сетне има поводи за радост, които ѝ убягваха от много време.

Тагове: