Хо-хо-хо! Коледа е все по-близо! И понеже изпратихме Виктор Джамбов на строго секретна мисия в Китай, днес аз слагам костюма на Дядо Коледа и раздавам подаръци. И то какви!

Страхотните Ozone.bg ни повериха новата, елегантна и мощна конзола Sony PlayStation 4 Slim с една-единствена цел - да й намерим нов собственик. Той е някой от вас. Някой, гласувал в годишните ни технологични награди HiEnd EPA или ентъртейнмънт еквивалента им HiEnd ECA. Победителят вече е ясен и леко му завиждам. Няма какво да си кривя душата - сериозно обмислях да гепя конзолата и да бягам бързо. Кой не би?

Е, не го направих. И намерих с какво да си утеша мъката. Епичната разпродажба на Ozone.bg - Cyber Monday! Можете да се снабдите с всичките им артикули със страхотни намаления до -70% от оригиналната цена на продукта. Ииии, ми отиде заплатата...

Да минем обаче на победителя от тазседмичното теглене. Новият притежател на конзолата PlayStation 4 Slim, предоставена от Ozone.bg, е... Калин Щерев от София, който е гласувал в HiEnd EPA 2016-2017. Ще се свържем с него, за да уточним как да получи наградата си.

Но сигурно сте забелязали, че съм написала "подаръци", а не "подарък" във въведението. Причината е, че тази седмица имаме бонус награда! И понеже сме на гейминг вълна и целият екип се зарибихме по Watch_Dogs 2, решихме подаръчето да е свързано именно с нея. То е малко, особено в сравнение с PS4, но пък е от сърце. Новият притежател на оригиналната чанта за лаптоп на Маркъс Холъуей от играта Watch_Dogs 2 е... Панайот Филипов от Асеновград, който е гласувал в HiEnd ECA 2016-2017. Ще се свържем и с него, за да уточним как да получи наградата си.

Приятно е да се чувстваш като Дядо Коледа. На победителите - честито! Надявам се тези награди да ви донесат толкова радост, колкото на нас да ги раздадем. До края на инициативата ще дадем още една бонус награда, за която скоро ще научите. За шанс да спечелите нея, страхотния флагман Samsung Galaxy S7 Edge (+ камерата Gear 360) или първия в света OLED телевизор с Ambilight, гласувайте в нашите награди. Можете да го направите тук.

Тагове: